FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CONCORDIA 0-0

Hagi categoric după convocarea lui Ianis la națională: "Greul acum începe" » Răbufnire la adresa UEFA: "Să ne dea bani! Merg eu să îmi dea explicații!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 20:19

Gică Hagi e convins că echipa sa a pierdut două puncte în meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-0. Își laudă însă jucătorii pentru jocul prestat și comenteaz[ în premieră convocarea lui Ianis la națională, apoi atacă dur UEFA.

...despre Ianis: "N-am vrut să vorbesc înainte de meci despre asta. Îl felicit pe Ianis. Orice jucător talentat ajunge acolo. De acum trebuie să demonstreze mai multe. Greul de acum începe pentru el". 

...despre UEFA: "Să primim și noi câte 40-50 de milioane de la UEFA. Pentru mine e discriminare. Să avem și noi o echipă direct în Liga Campionilor. Suntem o țară cu tradiție, dați-ne bani, pentru că avem nevoie de finanțare. Reflectați la asta! Mă duc eu și să îmi dea mie explicații când ne aruncă 3 tururi în calificări. Bugetul e important, trebuie să fie bani. Jucătorii valoroși costă bani. Hai să ne unim odată, să arătăm că și noi din Est suntem buni. Trebuie să avem un cuvânt de spus, noi am jucat la cluburile mari. Altfel, facem o competiție doar între cei din Est, să ne lase în pace"

...despre meci: "Am produs fotbal, am avut ocazii. A doua repriză cu Chiajna a fost mult mai bună. Trebuia să marcăm, dar din păcate tinerețea a făcut să nu înscriem. Îmi felicit echipa pentru că de 10-12 zile suntem pe drumuri și am câștigat 3 meciuri în deplasare.

Așa e fotbalul, deși meritam să câștigăm. Am avut și un penalty clar. Trebuie să acceptăm punctul ăsta. Câteodată nu intră în poartă, i-am felicitat pe băieți în vestiar. Echipa a avut răbdare, a jucat bine. Știam că Dorinel are experiență și că organizează jocul foarte bine. E o echipă căreia foarte greu îi dai gol", a zis Gică Hagi la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
blocatu
blocatu  •  12 Noiembrie 2018, 02:28
Postat de Lungu Dan pe 11 Noiembrie 2018, 12:14

In ce limba le cere explicatii,asa de curiozitate.

ai sa razi, dar vorbeste cateva limbi straine! la el problema pentru care ies expresiile stalcite e ca are gandurile si ideile amestecate! de aia scoate "perle" ca vrea sa zica mai multe idei intr-o propozitie, cel mai ades fara a avea nici o legatura intre ele!

blocatu
blocatu  •  12 Noiembrie 2018, 02:26

hagi nu pricepe probabil ca acolo se invart bani! intra si ies vagoane de bani! ce sa cautam noi, descultii care nu aducem nici un firfiric la petrecere? e ca si cum toti vin cu ferrari si noi cu bicicleta si vrem sa plecam si noi cu ferarri! nu va place? astia suntem, cu gura mare nu o sa obtinem nimic! cand vom fi si noi ca ei, o sa fim ascultati! pana una alta, ciocu` mic, ca noi suntem condusi de dragnea, iohannis si veorica!

10206359123857107
Lungu Dan  •  11 Noiembrie 2018, 12:14

In ce limba le cere explicatii,asa de curiozitate.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează