FOTBAL  »  Superliga  »  ASCENSIUNE

Ce fotbalist a pierdut Hagi! » Transfermarkt a decretat: el e jucătorul momentului în Liga 1! Cotă mărită cu 250% pentru omul izgonit de la Viitorul

Gică Hagi, patron și fost antrenor Viitorul
Gică Hagi, patron și fost antrenor Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 18:03 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 18:25

Atacantul de bandă francez Hamidou Keyta, în vârstă de 26 de ani, a devenit al doilea cel mai bun marcator al Ligii 1, cu 9 reușite, după golul din meciul FC Botoșani - FC Voluntari 1-1.

FC Botoșani dă al doilea golgheter al Ligii 1. Francezul Hamidou Keyta are parte de cel mai bun sezon al carierei și a ajuns la 9 goluri în Liga 1 cu reușita de astăzi, în doar 14 meciuri jucate. L-a egalat astfel pe Florin Tănase în clasamentul golgheterilor și rămâne doar în spatele lui Dennis Man, care se poate lăuda cu 12 goluri.

Hamidou Keyta, cotă mărită cu 250% pe transfermarkt

Forma excelentă a lui Keyta nu a trecut neobservată de Transfermarkt, cea mai relevantă publicație online în materie de cote de piață pentru fotbaliști. La ultima actualizare a valorii jucătorilor din Liga 1, Keyta a avut parte de cea mai importată creștere, de 250%! Cota sa a ajuns să fie de 700.000 euro, după ce la începutul sezonului francezul valora doar 200.000.

Viitorul a renunțat rapid la el

Hamidou Keyta a ajuns în România în vara lui 2018, atunci când a fost adus de impresarul Anamaria Prodan la Dunărea Călărași. 

A fost luat de Viitorul după un singur sezon petrecut la Călărași, dar dobrogenii au renunțat la serviciile sale după doar 2 luni, Gică Hagi fiind nemulțumit de randamentul lui Keyta la antrenamente. Astfel a ajuns la FC Botoșani, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase de gol în primul sezon, în 25 de meciuri.

Înainte să ajungă în România, Keyta a jucat doar în Franța, țara sa natală. A început cariera la Auxerre, apoi a evoluat pe rând pentru Le Havre B, Trelissac, Saint-Etienne B și FC Chambly.

În acest sezon, pe lângă cele 9 goluri, a reușit și să ofere două pase de gol.

Ce fotbalist a pierdut Hagi! » Transfermarkt a decretat: el e jucătorul momentului în Liga 1! Cotă mărită cu 250% pentru omul izgonit de la Viitorul
Hamidou Keyta // foto: Instagram @ keyta_hamidou

Mai multe știri din Liga 1:

Daniel Pancu, după prima victorie din ultimele 10 runde: „Nu știu care antrenor mare al lumii mai reușea așa ceva!”

FCSB. Toni Petrea, despre meciul cu Sepsi și strategia pentru pregătirea de iarnă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  20 Decembrie 2020, 21:00

Site exxce1ent de întâ1nire penntru aadu1ți care dorescc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎tweom︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

557359368547447
Florin Alexandru  •  20 Decembrie 2020, 20:53

Cand acest Hagi deschide gura trebuie s-o iei la fuga!! Asa ca.....

briceag
briceag  •  20 Decembrie 2020, 19:49

Multi *** din Romania se pricep la toate, dar ei sunt *** functionali si n-au facut 1 data in viata lor sport profesionist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează