FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Haos la Dinamo! Mutu a intervenit din nou la echipă după ce s-a plâns un jucător: "Aici face fiecare ce vrea?!"

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2016 00:00

"Mutu să-i felicite pe jucători, nu pe mine! Mai are de învăţat, e băiat tânăr", a fost răspunsul lui Ioan Andone pentru Adi Mutu, imediat după victoria de sâmbătă seara, 4-0 cu Pandurii.

Chiar dacă atmosfera s-a mai detensionat în Ștefan cel Mare, relația între "Fălcos" și "Briliant" rămâne extrem de încordată.

Conform surselor Gazetei, Luca Ceccarelli, fundaşul dreapta italian adus de Mutu la Dinamo, i s-a plâns fostului său coleg de la Cesena, după ce fotbalistul de 33 de ani a petrecut mai multe zile cu echipa, la Săftica: "Adi, când am acceptat să vin, eram conştient că e România şi nu putem compara fotbalul de aici cu cel din Italia, dar nici chiar aşa! Jucătorii sunt de capul lor, vine fiecare la masă când are chef, pleacă fiecare când vrea. Aşa e normal la voi?!".

Fostul internațional român a fost foarte stânjenit de situaţia descrisă de peninsularul venit în probe şi imediat după a început să le dea telefoane fotbaliștilor pentru a le comunica noile reguli de la echipă: "Din momentul ăsta, mergeţi toţi la masă, la aceeaşi oră. Să nu mai aud că lipseşte cineva de la masă sau întârzie! Vreau să fie disciplină, să văd că arătaţi ca un grup adevărat".

Nu e prima oară când Mutu trece peste Andone fără să îl avertizeze în prealabil. Săptămâna trecută, Adi a apărut inopinat la Săftica şi le-a ţinut o şedinţă jucătorilor, pe care i-a somat să câştige 3 puncte cu Pandurii. În seara acelei zile, Mutu a fost sunat de tehnicianul de 56 de ani, care i-a amintit faptul că Dinamo e antrenată de staff-ul tehnic, şi nu de conducerea administrativă, și i-a reproșat lui "Il Fenomeno" declaraţiile critice date în presă.

2 golurişi 6 pase decisive în 57 de meciuri a reuşit Ceccarelli în Serie A. În Serie B, el are 4 goluri şi tot atâtea pase decisive, în 113 partide

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
ray51
ray51  •  25 Octombrie 2016, 11:52

Unde nu-s reguli este dezordine. Asa este. Ma mir ca-n grupul Dinamo, cu Negoita patron (?), nu exista un regulament interior, o lista de prioritati, responsabilitati concrete pentru fiecare, etc. Nu-i mai putin adevarat ca prin fisa postului, Mutu nu are drept sa intervina peste 'capul' antrenorului. Este de dorit ca REGULILE sa inceapa sa fie respectate de la varf !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Octombrie 2016, 20:02
Postat de maryuss87. pe 24 Octombrie 2016, 18:03

Ceccareli e frustrat ca nu-i mai lasa si lui nicio portie de ciorba de la cantina ?? Normal ca jucatorii aia vin cand vor la masa, le e foame, iar saracu cecarelli ramane fara portie dupa ce steliano filip si harlem gnohere baga in ei ca spartii, mananca cu doua guri :))

Ar vrea si fcsb-istii să manănce la o ”cantină” de 5 stele în detrimentul mâncării aduse cu marmida la Domnești !!!!

maryuss87.
maryuss87.  •  24 Octombrie 2016, 18:03

Ceccareli e frustrat ca nu-i mai lasa si lui nicio portie de ciorba de la cantina ?? Normal ca jucatorii aia vin cand vor la masa, le e foame, iar saracu cecarelli ramane fara portie dupa ce steliano filip si harlem gnohere baga in ei ca spartii, mananca cu doua guri :))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează