FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anamaria Prodan explică de ce Harlem Gnohere nu poate reveni la Dinamo: „L-aș aduce la Hermannstadt”

Harlem Gnohere s-a despărțit oficial de FCSB
Harlem Gnohere s-a despărțit oficial de FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 11:40

La o zi după ce Harlem Gnohere (32 de ani) s-a despărțit oficial de FCSB, Anamaria Prodan, agentul francezului, a vorbit despre posibilele mutări ale atacantului.

Potrivit Anamariei, intrată în această săptămână în conducerea lui Hermannstadt, ca investitor și membru în consiliul director, Gnohere nu are nicio ofertă în momentul actual. Totuși, soția lui Laurențiu Reghecampf recunoaște că și-ar dori să îl aducă pe francez la gruparea sibiană.

„I-am spus patronulului că Gnohere nu are nicio ofertă în momentul acesta, el spunând ca vrea să se dedice familiei, ca să nu se spună că vreau să îl duc eu liber la altă echipă. E un superjucător din punctul meu de vedere, eu l-aș lua oricând la echipa mea”, a dezvăluit Anamaria pentru Prosport.

Anamaria Prodan nu crede în revenirea lui Gnohere la Dinamo

Întrebată despre posibilitatea ca Harlem Gnohere să revină la Dinamo, unde a mai evoluat între 2015 și 2017, Anamaria spune că roș-albii nu și-l permit pe francez. „Nu cred, pentru că dacă pleacă acum pleacă pe bani mai mulți decât a avut la FCSB. Dinamo nu își permite”.

„Probabil Gnohere nu a mai intrat în vederile antrenorului sau patronului (la FCSB) și s-a ajuns la această despărțire amiabilă. Depinde de antrenor” 

„Dacă l-ar fi vândut, FCSB ar fi putut obține câteva milioane bune, 2-3. Chiar 5 în Arabia Saudită s-ar fi putut aduce”- Anamaria Prodan, impresar Harlem Gnohere

1.3 milioane de euroeste cota de piață a lui Harlem Gnohere, potrivit Transfermarkt

24 de goluria marcat francezul pentru Dinamo, în 59 de apariții

Citește mai multe știri despre Liga 1:

3 vești bune la Dinamo într-o singură zi: „Nu ar trebui să mai fim îngrijorați”

DERAPAJ la miezul nopții » Harlem Gnohere, dialog rasist cu Moke: „Se vede pe fața lui Coman că e țigan” + Ce au zis despre Man și Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Iunie 2020, 16:36

Cand o auzi vorbind pe individa asta te apuca chiar nebunia !! Cand a vandut ea vreodata vreun fotbalist cu 5 mil. de euro in tarile arabe ? Niciodata !! Singurul fotbalist vandut pe bani multi de catre individa a fost Stanciu la Anderlecht, dar si aici nu a fost ea aceea care i-a gasit echipa. Transferul s-a facut la indicatiile secundului lui Daum de la nationala care lucrase anterior la clubul belgian, iar in afacere a fost si alt impresar !! Nu exista niciun fotbalist roman catuia individa sa-i fi negociat vreun contract in fotbalul din Vestul Europei !! Vorba multa....rezutate slabe !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează