FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hatem Elhamed dezvăluie ce îl motivează înainte de meciuri: ”Simt Dinamo în sîngele meu”

Elhamed ar vrea să marcheze din nou în Liga 1 pentru a dedica reușita fiului său nou născut, Mohamad
Elhamed ar vrea să marcheze din nou în Liga 1 pentru a dedica reușita fiului său nou născut, Mohamad

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 00:00

Hatem Elhamed face o declarație de dragoste suporterilor înaintea Derby-ului de România, dezvăluind că filmulețele cu coregrafiile fanilor îl ultramotivează pentru meci.

- Hatem, ai venit din iarnă la Dinamo, dar ai ajuns printre cei mai apreciați jucători de către fani. Simți ceva special înaintea primului tău derby cu Steaua?
- Aștept acest meci din primul moment de cînd am semnat cu "cîinii". Încă de atunci, dar mai ales acum, în ultimele săptămîni, am vizionat pe internet foarte multe filmulețe din diverse derby-uri și mai multe cu coregrafiile suporterilor dinamoviști. Fanii sînt nebuni, în sensul pozitiv al cuvîntului. Iubesc ceea ce fac! Îmi dau o motivație deosebită, pe care n-am mai întîlnit-o pînă acum în carieră. Simt Dinamo în sîngele meu, nu sînt doar vorbe mari.

- Crezi că aveți șanse să bateți Steaua?
- Pentru asta intrăm pe teren. N-avem de ce să ne fie teamă. Fanii merită să vină la stadion ca să vadă o echipă care se va lupta în fiecare minut doar ca să-și înfrîngă rivalul. Nimic nu mă face să-mi doresc mai mult, acum, victoria. Nici nu mă interesează scorul sau să marchez eu, important e să-i punem la pămînt.

- Știi că Dinamo n-a mai învins Steaua din 2011?
- Atunci e vremea să stricăm statistica. Fanii să fie alături de noi, promit să nu-i dezamăgim.

- Tu ce faci, continui din vară?
- Mi-aș dori, sper să se înțeleagă cluburile, Dinamo cu Ashdod.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
guyencea
guyencea  •  01 Mai 2015, 21:02

un luptator! imi place mult.

zecs93
zecs93  •  30 Aprilie 2015, 16:35

HATEM UNU DINTRE NOI, el si cu bunoza singurele transferuri bune facute de DINAMO in ultimii 3ani !!!

1028815367146016
Valentin Badica  •  30 Aprilie 2015, 16:31

Hatem e unul dintre noi...poate Dinu Vama are istetimea de a ii prelungi impumutul sau poate chiar sa il cumpere definitiv, si pe Bunoza la fel....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează