FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Duckadam, atac dur la CFR Cluj: „O mizerie, de toată jena”

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 21:02 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 21:16

Helmut Duckadam (63 de ani), legendarul portar, a avut niște cuvinte dure la adresa celor de la CFR Cluj, care au folosit înjurături la adresa Stelei, în cadrul petrecerii de câștigare a titlului.

  • CONTEXT: După meciul cu CSU Craiova (2-1), fotbaliștii și staff-ul CFR-ului au mers la restaurantul „Da Vinci” din Cluj, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga.
  • Acolo, printre alte scandări, petrecăreții fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”Între jucători și alți invitați se afla și Dan Petrescu. El este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la respectivele scandări reprobabile. 
Mircea Lucescu nu-l înțelege pe Petrescu: „Unde e curajul? Trebuia să riște!” + „E frustrant ce a pățit Steaua fără VAR”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mircea Lucescu nu-l înțelege pe Petrescu: „Unde e curajul? Trebuia să riște!” + „E frustrant ce a pățit Steaua fără VAR”

Helmut Duckadam: „O mizerie, de toată jena”

Duckadam s-a arătat extrem de deranjat de cuvintele campionilor. „Eroul de la Sevilla”, câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua, consideră că ardelenii au făcut gesturile grosolane intenționat, știind că sunt filmați.

„O mizerie, de toată jena. Știau că acele imagini vor fi văzute, nu au făcut-o într-o cameră în care nu i-a auzit nimeni. Au făcut-o într-un local, unde se știa că se filmează, știau că acele imagini se vor vedea”, declarat Helmut Duckadam, într-o intervenție telefonică la Pro Arena.

Gabi Balint: „Nu poți să faci așa ceva. Oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa”

O altă legendă a Stelei, Gabi Balint (59 de ani), a răbufnit la vederea imaginilor la petrecerea lui CFR Cluj.

„Ce s-a întâmplat la acea petrecere, când eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg ani de zile, care a crescut la Steaua, iar Steaua l-a făcut fotbalist, poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile suporterilor Stelei. Chiar dacă ei sunt împărțiți acum și s-a referit la alții, sunt tot suporteri ai Stelei. Nu poți să faci așa ceva.

Din punctul ăsta de vedere, sunt total decepționat și îmi pare tare rău. Eu l-am considerat totdeauna un apropiat, un prieten, un coleg, am împărtășit atâtea clipe, am auzit de nu știu câte ori tribunele care îi strigau numele. Tribunele pline de steliști, cu ăia cu care el le făcea ceva la familiile lor. Nu se poate așa ceva. Oricât de beat ai fi... de fericire, că știu că nu bea alcool.

Dar oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa. Chiar voiam să recomand ca la ultimul meci, așa cum se face în Spania, FCSB să face culoar echipei CFR și să o aplaude. A făcut-o Real pentru Barcelona, a făcut-o Barcelona pentru Real sau Atletico Madrid.

Așa se procedează în țările civilizate, când există fair-play, îi aplauzi pe cei care sunt campioni, iar CFR a meritat. Dar după ce am văzut la acea petrecere și ce s-a cântat acolo, nu pot să spun, n-am cuvinte să spun ce ar merita cei care au cântat acele lucruri și care au înjurat cum au înjurat acolo”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și alte știri din Liga 1:

Steaua finanțată de MApN nu e dorită în Liga 1: „Nu e corect să te bați cu statul român”

Balaj, reacție dură după scandările scandaloase de la petrecerea CFR-ului: „Regretabil! Alcool în cantități însemnate. Petrescu, neinspirat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
808436596548496
Nicolae Buru  •  19 Mai 2022, 11:45

Rapidisti sunt inventivi ,trebuie cît m-ai mulți săi copieze nu se supăra nea gigi!

icostin66
icostin66  •  19 Mai 2022, 10:50
Postat de davidgrantham pe 19 Mai 2022, 09:02

Esti un prost si un nesimtit care se ascunde dupa migratia populatiei si o da in parti. Sunteti mesimtiti, asta e, indiferent de cati clujeni sunt in acea formatie. Faptul ca tu, clujean incerci sa-i acoperi confirma acest fapt. Toate orasele din romania au primit populatii din alte parti nu numai Clujul. Daca ai fi primit "indieni" cum s-au stabilit o gramada pe aici prin sud ce te-ai fi facut ?

*** se reflecta in modul cum te exprimi... ''Migratorule'', pana sa te identifici cu o anumita populatie, trebuie sa incerci sa te integrezi, preluand obiceiurile si comportamentul acelei populatii... Dar la noi, MIGRATORUL vrea sa faca legea... Si se vede...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulldo8
bulldo8  •  19 Mai 2022, 09:44

Se facea referire la ***, daca dumneata domnulle Dukadam *** ai vedea ca nu este vorba de Steaua unde a jucat si Petrescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează