FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Helmut Duckadam, drastic cu Dinamo: „Nu vor să facă o echipă. N-au nicio șansă!”

Helmut Duckadam, 61 de ani, fostul președinte de onoare al celor de la FCSB, nu este foarte încrezător în proiectul spaniolilor conduși de Pablo Cortacero la Dinamo
Helmut Duckadam, 61 de ani, fostul președinte de onoare al celor de la FCSB, nu este foarte încrezător în proiectul spaniolilor conduși de Pablo Cortacero la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 17:26 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 18:26

Helmut Duckadam, 61 de ani, fostul președinte de onoare al celor de la FCSB, nu este foarte încrezător în proiectul spaniolilor conduși de Pablo Cortacero la Dinamo.

„Dinamo încearcă ceva, dar probabil forțează acum, nu a prins doi ani la rând playoff-ul și încearcă niște transferuri ca să nu mai rateze obiectivul ăsta. Nu văd că și-ar dori să construiască o echipă. Foarte mulți jucători luați au în jur de 30, 30 și ceva de ani.

Nu, nu au nicio șansă să se bată la titlu, până se integrează jucătorii trece jumătate de tur de campionat. Dinamo se va bate pentru play-off și totul depinde de oamenii care au luat Dinamo, dacă într-adevăr vor avea bani”, a spus Duckadam, la ProX.

Mutările oficializate de Dinamo în perioada de mercato:

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

175.000 de euroeste bugetul lunar de salarii în acest moment la Dinamo, în Top 3 în România în acest moment, alături de CFR Cluj și FCSB

VIDEO Toate detaliile înainte de Dinamo - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo continuă să acumuleze datorii: două procese pierdute! Riscă depunctare dacă Pablo Cortacero nu achită suma

Paradoxul Dinamo! Cele mai mari salarii din Liga 1, dar jucătorii sunt tot neplătiți: „De rușinea lui Contra, nu am întrebat de bani”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dvd1
dvd1  •  10 Septembrie 2020, 23:16

cine e neica nimeni asta?

creeperno
creeperno  •  10 Septembrie 2020, 22:47

Nu stiam ca esti antrenor

elgabri
elgabri  •  10 Septembrie 2020, 20:54

Cine l mai baga si pe asta in seama vorbeste doar sa nu taca

Vezi toate comentariile (19)
Comentează