FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Helmuth Duckadam are liceu :) „Eroul de la Sevilla”, prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar

Liceul Sportiv din Clinceni are începând de azi un nou nume, Helmuth Duckadam
Liceul Sportiv din Clinceni are începând de azi un nou nume, Helmuth Duckadam

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 19:25 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 19:54

Liceul Sportiv din Clinceni are începând de azi un nou nume, „Helmuth Duckadam”. Fostul mare portar a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar, ținută în condiții speciale.

Eroul de la Sevilla, fostul președinte de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, 61 de ani, a fost prezent la Liceul cu Program Sportiv din Clinceni, care din acest an școlar îi poartă numele. Deși elevii vor avea parte de un an școlar atipic, la festivitatea ce a avut loc chiar pe gazonul micuței arene din comună s-au auzit aplauze și au fost multe fețe bucuroase să afle că vor avea alături portarul care a scris istorie în 1986. Nu doar cu numele, ci și implicat în viitoare proiecte pe plan fotbalistic.

Măști personalizate pentru participanți

VIDEO Helmuth Duckadam are liceu :) „Eroul de la Sevilla”, prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar

„Cu toate că trecem prin niște momente delicate, iată că Dumnezeu le așază pe toate și această activitate are loc pe terenul de fotbal, unde mi-am desfășurat întreaga carieră. Îi mulțumesc domnului primar și celor din Consiliu că au avut încredere în această schimbare de nume. Sper ca în scurt timp să fie un liceu de performanță. Sportul să fie din nou la un nivel foarte ridicat", le-a transmis Duckadam elevilor ce purtau deja măști inscripționate cu noul nume al liceului.

Își aduce fetița la Clinceni

Duckadam a oferit liceului o pereche de mănuși personalizate, cu brandul său „HD86", un suvenir ce va fi păstrat la loc de cinste, chiar la intrarea în unitatea de învățământ, unde conducerea vrea să amenajeze un muzeu. Mai mult, fostul mare portar a promis că are de gând să-și aducă fetița aici: „Chiar vorbeam cu ea și îi ziceam că peste câțiva ani, când va fi întrebată unde se duce la școală, va zice că la Liceul «Helmuth Duckadam». Cu siguranță va veni aici".

Au mai fost și alte încercări

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a fost sincer și a dezvăluit că până la Duckadam a avut discuții și cu alte nume din Generația de Aur. Nu s-a concretizat nimic și l-a ales pe fostul portar al Stelei: „Am mai discutat cu Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu. Suntem bucuroși că am atras un nume atât de mare, pentru că noi ne-am dorit o celebritate în viață, care să vină și să se implice activ în dezvoltarea liceului".

„E o onoare pentru mine, mai ales că s-a întâmplat asta cât încă trăiesc, glumind puțin. E un lucru frumos. Recunosc că am fost sceptic. Nu e un demers ușor să schimbi numele unui liceu"

„Sper ca lucrurile să reintre în normal și cu siguranță că voi veni și eu aici să mă implic. Până la urmă ăsta e scopul meu, trebuie să mă implic și să ducem împreună acest liceu la cotele pe care ni le dorim" 

Helmuth Duckadam

Citește mai multe știri de actualitate:

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Roma + reacție entuziastă: „Este cine cred eu că e? ”

Retragere forțată pentru Gabi Tamaș? „Numai printr-o minune ar putea fi din nou la 100%!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  15 Septembrie 2020, 11:20
Postat de kordell pe 14 Septembrie 2020, 20:08

Eu stiam ca se fac postmortem chestiile astea ?

In ziua de azi in Romania nu mai exista reguli, norme, etc...

cneius
cneius  •  15 Septembrie 2020, 11:19

Liceul Duckadam, stadionul Iordanescu, etc...penibili ca intotdeauna...

flo388
flo388  •  14 Septembrie 2020, 22:20
Postat de kordell pe 14 Septembrie 2020, 20:08

Eu stiam ca se fac postmortem chestiile astea ?

Hai sa zicem ca trecem peste,ce onoare a adus el României pentru a merita asta? Si nu echipa de club nu este echipa nationala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează