FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

Helmuth Duckadam, nemulțumit de unul dintre favoriții lui Gigi Becali: "M-a surprins jocul lui slab!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 17:46

Helmuth Duckadam, 59 de ani, președintele de imagine al celor de la FCSB, nu e mulțumit de modul în care a arătat defensiva formației lui Nicolae Dică în victoria contra Dunării Călărași, scor 2-0. 

Căpitanul celor de la FCSB, sârbul Bogdan Planici (26 de ani), a fost omul care l-a dezamăgit pe Duckadam. Stâlpul defensivei vicecampioanei a primit nota 6 pentru evoluția de duminică.

"Și pe mine m-a surprins jocul slab făcut de Planic. În repriza a doua și-a mai revenit, dar a început prost. Și Benzar a făcut greșeli. Din păcate, avem în continuare probleme în defensivă. Probabil se vede și lipsa lui Pintilii, care închidea bine culoarele. Acolo cred că e nevoie și de alte variante, poate Morais", a declarat Duckadam pentru TV Digi Sport.

Planici este favoritul patronului Gigi Becali, care afirma săptămâna trecută că este unul dintre puținii fotbaliști siguri de locul în primul "11" al echipei: "Benzar, Planici, Man și Gnohere sunt titulari de bază, în rest nu mai există titulari, îi evaluăm în etapele următoare! Mijlocași centrali n-avem, m-am convins de toți!".

Vezi și: Note GSP: un jucător a luat 2 după FCSB - Dunărea Călărași! Care a fost fotbalistul de la FCSB care a ieșit în evidență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  24 Septembrie 2018, 19:40

Pai Popescu este de judeteana Ce face el la FCSB Un dezastru de jucator El a fost cel mai slab nu Coman Nu stie nimic decat sa Isi arate muschii

gicab
gicab  •  24 Septembrie 2018, 19:22

Cea mai păguboasă mentalitate... patronul sa aibe preferați

Vezi toate comentariile (2)
Comentează