FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmuth Duckadam: "Toată lumea se întreabă cum reușește Viitorul să intre în play-off, deși vinde vedetele"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 19:53

Îndemnat de Cristian Bivolaru să nu mai vorbească despre Viitorul, Helmuth Duckadam a reacționat. 

"Nu am nicio divergență cu el. Toate afirmațiile despre Viitorul au fost laudative. Mulți suporteri se întreabă cum reușește Hagi să facă o echipă atractivă după ce cedează cei mai buni jucători. A intrat în play-off, după ce a cedat jucători buni. Nu am spus că au foame de Steaua. Am spus că au foame de bani și de performanță.

În momentul în care au ajuns la noi cei mai buni, din păcate nu au mai avut randament. Jocul lor de echipă trece pe plan secund. Aici e o problemă. Sunt jucători foarte valoroși. Din păcate nu mai este același randament.

Nu am nicio problemă cu domnul Bivolaru și cu Viitorul. Apreciez ce se întâmplă acolo. Nu sunt oficial la FCSB. E o funcție onorifică. În momentul în care vorbește Mihai Stoica, acela e punctul de vedere al clubului. Când vorbesc eu, spun opiniile mele", a zis Duckadam la TV Digi Sport. 

Citește și: A început războiul între FCSB și Viitorul » Echipa lui Hagi se ia de un oficial roș-albastru: "Să caute cauzele la ei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
391605374635779
Marius Stoica  •  07 Martie 2018, 19:04

Trebuie sa stii sai asezi in teren,sa ii folosesti ca o echipa,nu ca individualitati,sa le acorzi incredere,sustinere,sa formezi colectivul precum deviza celor 3 muschetari,echipa iti da forta si putere,nu trebuie neaparat vedete..o echipa sudata,un intreg..care se respecta si munceste..Succes..Discutam ,hai sa si progresam,ati vazut echipele straine..aia cum pot..e nevoie de munca multa..

zizu
zizu  •  06 Martie 2018, 07:31
Postat de andyandrei2015 pe 05 Martie 2018, 21:34

sluga esti tu,dinamo va aranja tot in play out mai ales in derby urile cu sepsi si juve colentina,altfel va retrograda,stim cu totii adevarul

mai derby decat voi cuhermanshtad ul nu exista....! craiova,viitorul si astra si uite asa ia infractorul banii de la uefa! ca asta il intereseaza! iar slugadam va avea bani de cremele lui condurateanu..

romulus65
romulus65  •  05 Martie 2018, 22:14

Viitorul vinde jucatori si totusi intra in play-off pentru ca are un antrenor foarte bun.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează