FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Herea, invitat la Radio GSP: "La Rapid, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din carieră"

Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 16:02

Fotbalistul Rapidului, Ovidiu Herea, a fost invitatul zilei la Radio GSP, unde a vorbit despre şederea sa la Rapid, momente frumoase ale carierei sale de fotbalist sau planurile sale de viitor.

În cadrul emisiunii, invitatul lui Gabi Safta şi Andrei Crăiţoiu a răspuns întrebărilor venite din partea celor doi moderatori, din partea ascultătorilor şi membrilor comunităţii MySport.

...despre Rapid: "Mă simt bine la Rapid. Suntem o echipă foarte puternică, avem jucători valoroşi, s-a văzut în campionat şi în cupele europene. Pentru mine, Rapidul contează foarte mult. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din carieră în Giuleşti. Suntem ca o familie, toţi colegii sunt minunaţi, mă înţeleg perfect cu ei. ", a afirmat Herea.

...despre George Copos:  "Domnul Copos ştie să vorbească frumos cu noi, iar cînd are ceva de zis, nu o zice la televizor ca alţi patroni.  Nu s-a întîmplat să vină în vestiar să ne certe. De ficare dată cînd a vorbit cu noi, ne-a încurajat"

...despre obiective: "Obiectivul nostru este titlul. Sperăm ca la finalul anului să îl îndeplinim. Cu toate acestea, ne gîndim şi la cupele europene, avem şansa noastră să ne calificăm în primăvară. Despre mine? Nu aş schimba nimic la mine, mă simt foarte bine în pielea mea"

...despre suspendare:  "perioada de suspendare a fost foarte dificilă pentru mine. Veneam după un meci bun în Europa, pe care îl cîştigasem. Din păcate, a venit acel roşu, care m-a ţinut pe tuşă trei partide"

...despre contracandidatele la titlu:"Cred că adversarele noastre la titlul de campioană sunt Vasluiul, CFR Cluj, Steaua şi Dinamo"

...despre FC Naţional:  "Mi-a părut foarte rău că a dispărut echipa, chiar nu am înţeles de ce s-a întîmplat asta. La FC Naţional am plîns ultima oară, la finala de Cupă pierdută în faţa Rapidului. Acolo am cîştigat primii mei bani, pe care i-am adus acasă şi i-am dat tatălui meu. Ţin minte că, în vestiar, aveam o combină muzicală :)"

...despre stadionul Giuleşti: "La Rapid, avem suporteri minunaţi, aceasta este diferenţa între Rapid şi, de exemplu, Naţional, unde veneau cîţiva oameni la meci. Atmosfera de pe Giuleşti este unică în ţară, de aceea ne simţim bine aici şi nu ne priesc meciurile considerate de pe teren propriu jucate pe alte stadioane"

...despre timpul liber: "În timpul meu liber, îmi place să stau acasă, alături de familia şi prietena mea"

...despre golurile preferate din carieră: "Golul meu preferat este cel de anul trecut, din meciul cu Dinamo, cînd am înscris după ce l-am driblat pe Cosmin Moţi. Mi-a plăcut şi golul cu Clujul, cînd am înscris din foarfecă laterală"

...despre arbitrul şi jucătorul preferat: "Îmi plac Balaj, Alexandru Tudor, avem arbitri valoroşi în România. Dacă ar fi să fac schimb de tricouri, aş face cu Cristiano Ronaldo sau Messi "

...despre ce ar schimba în România: "Străzile! Traficul este unul infernal, mai ales în Bucureşti. Aş face şi nişte legi mai dure, avem o problemă cu siguranţa, aţi văzut ce a păţit şi acel baschetbalist. Nu mai poţi ieşi într-un club să te distrezi, nu e normal pentru o ţară civilizată"

 

 


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
doctorvlad
doctorvlad  •  11 Octombrie 2011, 16:08

Hai si cu golurile,sa fie totul perfect...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează