FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1

HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1 // Marius Croitoru, victorie după opt etape: „Tot nu e ceea ce vreau eu” + Noi detalii de la disputa cu CFR: „Omul meu din club mi-a spus asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 18:38

FC Botoșani a câștigat la limită la Sibiu, scor 1-0 cu Hermannstadt, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1, dar antrenorul Marius Croitoru (38 de ani) nu a fost mulțumit pe deplin.  

Moldovenii au reușit să câștige după șapte meciuri fără succes în Liga 1, dar Croitoru vrea mai mult de la elevii săi. 

Nu e ceea ce vreau eu, dar ne-am atins obiectivul. Este un meci la care dacă te uitai, puteai să spui că se joacă 3 zile şi nu se marchează. Am pierdut foarte multe puncte jucând frumos, astăzi am câştigat trei puncte jucând pragmatic, ca să nu spun altfel. În toate egalurile pe care le-am făcut, echipa a jucat nu bine, ci foarte bine, dar din păcate, n-am reuşit să adunăm prea multe puncte”, a spus Marius Croitoru, la TV Telekom Sport.   

3 victorii, 6 egaluri și 2 înfrângeria înregistrat FC Botoșani în noul sezon al Ligii 1

Este convins că nu vor pierde la masa verde

În ceea ce privește situația din Cupa României, Marius Croitoru este convins că echipa sa nu va pierde la masa verde meciul cu CFR Cluj, chiar dacă ardelenii au contestat faptul că FC Botoșani nu a avut în lot cel puțin șase jucători formați în România (DETALII AICI).

„Atât timp cât există un regulament şi ei se pot lega de treaba asta, este dreptul lor să facă, dar eu înainte de meci, seara, am discutat cu băiatul meu din club şi mi-a spus: «Marius, singura regulă pe care trebuie s-o respecţi este cea cu doi juniori». 

Aşa, să pui mâna pe piatră să arunci, că pe timpul lor sau pe timpul altora nu se întâmplau ... s-au întâmplat, credeţi-mă, greşeli mult mai multe şi la nivel mai mare se greşeşte. Este uşor să vii să spui după că s-a greşit. Nu s-a greşit, pentru că noi ştiam exact ce spune regulamentul”, a spus Marius Croitoru. 

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1 // Costel Enache își anunță plecarea: „E ultimul meu joc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close