FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ

Hermannstadt - CFR Cluj 1-3 » Presiune pe FCSB! Campioana revine de la 0-1 și se impune la Mediaș » Cum arată clasamentul

FC Hermannstadt și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în ultimul meci al rundei cu numărul 18 din Liga 1.
FC Hermannstadt și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în ultimul meci al rundei cu numărul 18 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 23:12

CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt, scor 3-1, în runda #18 din Liga 1, și se apropie la un singur punct de liderul FCSB.

Clujenii au fost conduși la Mediaș, dar au dominat aproape tot jocul și au câștigat clar. Hermannstadt a căutat să ciupească un punct pe care nu l-a căpătat.

CFR joacă mai frumos și mai nesigur de când Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Dan Petrescu. Campioana pasează mai mult, complică drumul până la poarta adversarului, o cale pe care Petrescu o parcurgea cum nu se putea mai simplu, cu mingi aruncate pe un vârf dispus să lupte din greu și să păstreze baloanele sau să le devieze către colegi care apăreau din spatele lui ca să profite de încâlceala convenabilă.

Construcția actuală are o finețe și o fragilitate nespecifice vechiului Cluj. Vișiniii atacă din start, Costache ratează dintr-o situație în care se află în fața goalkeeperului Cristiano cu un șut lipsit de imaginație, de talent, trage pe lângă poartă. Coboară Deac și Păun ca să participe la atacurile mai complicate decât erau în trecut, închizătorul Itu devine un fel de libero în momentele în care CFR are mingea și caută să-i elibereze astfel pe Manea și pe Camora, fundașii laterali, cărora le este permis să avanseze foarte mult, din moment ce Itu rămâne să-i încadreze de pază pe stoperii normali Ben Youssef și Burcă.

HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-3. Asediu!

Vișiniii domină cu păienjenișul de pase, albii se apără aproape de careu și tot ei marchează, dintr-o fază încurcată, cu o centrare a lui Petrișor Petrescu deviată și bâjbâită prin careu. Apărătorii Clujului nu au nimerit mingea ca s-o degajeze, Romario Pires și-a potrivit-o și a trimis-o în plasă. CFR a avansat și mai mult și a provocat greșeala unuia dintre fotbaliștii cei mai tehnici de pe teren, Jo. Brazilianul a pierdut balonul aproape de careu, Deac l-a centrat și Chipciu a egalat.

A urmat o centrare a lui Camora, perfectă pentru lovitura de cap a lui Debeljuh, o execuție de "Bierhoff croat". Debeljuh a atacat mingea, l-a învins pe omul de marcaj, Viera, și l-a executat pe portarul Cristiano. CFR a continuat să atace, Manea, Ben Youssef și Rondon au ratat în aceeași fază din fața porții. Rondon înscrie pe urmă dintr-o pasă a lui Păun. Intenția de a ataca și valoarea cu mult mai mare fac diferența, până la urmă. Clujul continuă cursa cu FCSB și cu Craiova, Hermannstadt continuă să tremure pentru salvare.

Hermannstadt - CFR Cluj 1-3

Au marcat: Romario Pires 32' / Alexandru Chipciu 37', Gabriel Debeljuh 51', Mario Rondon 81'

Hermannstadt - CFR Cluj, echipele de start

Hermannstadt: Cristiano - Viera, Dâlbea, I. Stoica - Mățel, Addae, Romario Pires, Opruț - Sîntean -  P. Petrescu, Joalisson
Rezerve: Pop,  Alhassan, Issah, Vodă, Buzan, Elbers, Karanovic, Ster, Bagaric
Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj: Sandomierski - Cr. Manea, Ben Youssef, A. Burcă, Camora - C. Deac, Itu, Ad. Păun - Chipciu, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Murariu, Susic, Latovlevici, Vinicius, Hoban, Soares, Luis Aurelio, Carnat, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu 

Stadion: Gaz Metan, Mediaș 
Arbitru: Iulian Călin / A1: Mircea Grigoriu, A2: Daniel Mitruți / R1: Adrian Cojocaru

Clasament Liga 1:

VIDEO. Hermannstadt - CFR Cluj, meciul care încheie etapa #18 din Liga 1

Citește și alte știri despre Hermannstadt - CFR Cluj: 

Edi Iordănescu, val de nemulțumiri, înaintea meciului cu Hermannstadt: „Programarea ne e total nefavorabilă. Mai e un lucru pe care nu îl înțeleg”

Hermannstadt a renunțat la jucătorul trimis la FCSB în toamnă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (677)
s1lv1o__
s1lv1o__  •  26 Ianuarie 2021, 15:49
Postat de adriann_ pe 26 Ianuarie 2021, 14:44

BA TU CHIAR N-AI RUSINE? :))) AI TAIAT ANEXA 3 SI APOI M-AI ACUZAT CU SUBIECT SI PREDICAT CA AS FI EDITAT TEXTUL ARTICOLULUI 2. CHIAR N-AI UN DRAM DE DEMNITATE? DE C*** CHESTIA ASTA PANA SA RECUNOSTI CE AI FACUT?

N-am taiat nicio anexa 3, ***! Ti-am dat reply, se vede foarte clar pe acest screenshot: https://ibb.co/MDvnZbq . "Textul fake news raspandit de tine contine ..". Grea limba romana pentru tine. Am spus clar, am ales un pasaj din text, si am spus ce CONTINE. Mai sus de mesajul meu e tot textul integral scris de tine, in care ai zis ca e din anexa 3. Cum sa te legi de un astfel de detaliu complet irelevant, mai ales cand ti-am dat reply si e acolo mesajul integral? E o absurditate, la fel de mare ca tine. Tu nu ai gasit nici pana acum anexa 3. Esti gata adrianne, daca nu scoti repede un screenshot cu anexa 3, esti DEFINITIV umilit pe acest site. Pana si catalynn, care si-a pus speranta in tine, va fi dezamagit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  26 Ianuarie 2021, 14:44
Postat de s1lv1o__ pe 26 Ianuarie 2021, 12:23

Nu a fost nicio intentie in ce ma acuzi, pur si simplu am evidentiat partea relevanta. Nu am realizat ca e nevoie sa reproduc citatul exact, din moment ce e acolo in reply. E la mintea cocosului, dar nu si pentru tine, care iti gasesti scuze penibile in a te scoate din ***. Se vede clar ca tu ai scris de acea hotarare si o anexa 3, si la exact acea hotarare e un text 90% similar, mai putin cateva cuvinte care sunt decisive in analiza acelui text. Repet, e la mintea cocosului ca cineva s-a jucat cu textul acela. Vezi ca intre timp stie tot site-ul, ca ai plecat aseara sa plangi la colt, si acum te asteapta cu screenshot cu anexa 3. Asa a inteles si catalynn, ca tu tot timpul esti 'pregatit' si ai dovezile. Asa ca, sari cu screenshotul anexei 3! Nu e screenshot, discutia e incheiata, si au bagat la cap toti de pe gsp ce postac penibil esti :)))))))

BA TU CHIAR N-AI RUSINE? :))) AI TAIAT ANEXA 3 SI APOI M-AI ACUZAT CU SUBIECT SI PREDICAT CA AS FI EDITAT TEXTUL ARTICOLULUI 2. CHIAR N-AI UN DRAM DE DEMNITATE? DE C*** CHESTIA ASTA PANA SA RECUNOSTI CE AI FACUT?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

s1lv1o__
s1lv1o__  •  26 Ianuarie 2021, 12:25
Postat de catalynn pe 26 Ianuarie 2021, 01:05

Vedem data viitoare când mai apare pe aici, acum cred ca s-a retras ...

Postat de s1lv1o__ pe 26 Ianuarie 2021, 01:01 Iti garantez eu ca nu il are!! Si daca nu il are? Ce ii zici? Ii aduci si tu aminte sa puna acel screenshot cu anexa 3, care ar fi existat dar a fost retrasa? Si daca nu pune screenshotul cu anexa 3, putem spune toti despre adriann ca e un papagal amarat care s-a facut de ras ingrozitor? Daca il are, imi cer scuze in public si nu il mai 'deranjez' niciodata! :) -- Cum ziceam, catalynn asteapta screenshotul cu anexa 3. Hai, scoate-o din joben! :))))))

Vezi toate comentariile (677)
Comentează