FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA

HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA // VIDEO + FOTO Greșeală de arbitraj la Hermannstadt - Craiova » Iertat de „roșu” după o intrare VIOLENTĂ cu talpa!

Ionuț Stoica și Cristi Bărbuț // FOTO: Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
Ionuț Stoica și Cristi Bărbuț // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 15:11

Prima repriză a meciului Hermannstadt - CSU Craiova s-a terminat la egalitate, 0-0, dar a avut parte de un moment tensionat.

În minutul 29, Ionuț Stoica, fundașul lui Hermnanstadt, a fost iertat de cartonașul roșu. Stoica se afla în duel cu Cristi Bărbuț, care se îndrepta spre careul advers. În primă fază, fundașul l-a tras de mână pe craiovean, apoi a intrat prin alunecare, cu talpa pe gambă! 

Deși intervenția a fost una periculoasă și putea fi sancționată cu „roșu”, arbitrul Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben lui Stoica.

ionut stoica cristi barbut 4 +5 FOTO
 

Vezi AICI VIDEO

„Este atac din spate. I-a pus talpa pe gambă. Eu zic că trebuia cartonaș roșu. Poate arbitrul a considerat că nu are intensitate”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Vezi AICI rezumatul și cele mai importante faze în format video al meciului Hermannstadt - CSU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  17 Februarie 2019, 00:00

allbitru sllab

2271679239530719
Sorin Calota  •  16 Februarie 2019, 22:37

ciobani ca asta ar trebui scosi din fotbal...

fly_vyp
fly_vyp  •  16 Februarie 2019, 20:55

Doar Miriuta crede ca trebuia ca Sibiul sa castige! De acest fault nu spune nimic! Dumnezeu nu doarme!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează