FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii, atacați din interiorul clubului: „Am avut impresia că suntem din ligi diferite! De nerecunoscut!”

FOTO: Facebook @DinamoBucurestiOfficial +10   FOTO
FOTO: Facebook @DinamoBucurestiOfficial

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 14:46 / Actualizat luni, 18 martie 2024 15:23

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a comentat prestația modestă a „câinilor din deplasarea cu Hermannstadt, scor 0-3.

Andrei Nicolescu n-a avut milă de elevii lui Zeljko Kopic. Oficialul grupării bucureștene cere o schimbare de atitudine până la meciul de runda viitoare, cu Petrolul.

Rapid pregătește mutarea verii: Louis Munteanu, înlocuitor pentru Albion Rrahmani! „Ni-l dorim, este unul dintre cei mai buni atacanți”
RAPID
Rapid pregătește mutarea verii: Louis Munteanu, înlocuitor pentru Albion Rrahmani! „Ni-l dorim, este unul dintre cei mai buni atacanți”

Andrei Nicolescu, după Hermannstadt - Dinamo

„Dacă jucăm cum am jucat ieri, nici nu știu dacă suntem echipă de Liga 2. Sincer! Am avut impresia că sunt echipe din ligi diferite. Asta vă spun și eu, niciunul dintre jucători nu a fost capabil să dea semnalul.

Lecția pe care le-au dat suporterii... Mă miram! Știu că dacă primești un astfel de imbold, fotbalistic vorbind ești capabil să bagi capul în gheata adversarilor. Am văzut neputință fizică.

Din punctul de vedere al susținerii am jucat acasă. Din punctul de vedere al exprimării am jucat la 2.000 de km distanță de casă”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Am fost de nerecunoscut, acesta este adevărul. La fiecare două minute eram în pericol. Totul a plecat de la capacitatea fizică de a câștiga duelurile, iar noi nu am avut nicio capacitate fizică de a câștiga duelurile. Nu știu dacă viroza ne-a afectat echipa. Nu am avut capacitatea de a câștiga un duel fizic și de aici pleacă cu totul și cu totul toate celelalte. Ideea este că nu am văzut la nimeni din echipă această capacitate, ceea ce înseamnă cu toți au fost la același nivel fizic.

Poate a fost o chestiune generată de viroza de la sfârșitul săptămânii trecute. Am avut discuții premergătoare cu Kopic, dar nu am reușit să ajung la Sibiu cu echipa. A fost doar Eugen și nu i-am simțit

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO. Cum a reacționat galeria lui Dinamo, după eșecul suferit la Sibiu

Citește și alte știri despre Dinamo:

Prima decizie a lui Zeljko Kopic după eșecul de la Sibiu: „Câțiva pași înainte, un mare pas înapoi”
DINAMO
Prima decizie a lui Zeljko Kopic după eșecul de la Sibiu: „Câțiva pași înainte, un mare pas înapoi”
Dinamoviștii, banner INTERZIS la Sibiu! Cui era adresat mesajul și ce au afișat până la urmă suporterii
DINAMO
Dinamoviștii, banner INTERZIS la Sibiu! Cui era adresat mesajul și ce au afișat până la urmă suporterii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  18 Martie 2024, 22:35

Ilic pleaca la finalul sezonului

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Martie 2024, 16:42

Ilic ala ....ce mai cauta la DINAMO? Este extrem de lent.

RockerDinamo
RockerDinamo  •  18 Martie 2024, 16:16

Numai un "orb" nu poate vedea ca doar 5 jucatori ar merita sa joace la Dinamo intr-un 11 "ideal": Golubovici (desi a fost tot mai slab in ultimele meciuri), Edgar Ie, Gnahore, Pavicici si Politic ... Velkovski si Milanov ar fi buni de rezerve, in cel mai fericit caz. Restul, absolut toti, sunt vai de capul lor, dar nicidecum jucatori de MamaLiga 1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează