FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - GAZ METAN 1-2

Gaz Metan, victorie la limită cu Hermannstadt! Meci cu multe faze controversate, decis în prima repriză

FOTO: Facebook @hermannstadt
FOTO: Facebook @hermannstadt

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 18:21 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 18:23

Gaz Metan s-a impus în deplasare, 2-1 cu Hermnnastadt, după un meci plin de momente tensionate și de faze controversate.

Partida a avut o primă repriză cu de toate, toate cele trei goluri marcându-se în primele 45 de minute. Oaspeții au deschis scorul în minutul 19, prin Valente. Atacantul medieșenilor, intrat pe teren în minutul 15, a profitat de lipsa de marcaj și a reluat cu capul, din 6 metri, după un corner.

După cinci minute, Hermannstadt a avut șansa egalării. Arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty, dar Petrișor Petrescu a bătut slab, pe mijloc, iar Răzvan Pleșca a respins. Petrișor Petrescu și-a răscumpărat ratarea și a egalat în minutul 31, după o fază extrem de confuză și controversată.

Confuzie la golul lui Hermannstadt

Golul lui Petrișor Petrescu a creat momente de tensiune și de confuzie în teren. Golul a fost validat inițial, dar arbitrul Radu Petrescu l-a anulat la inițiativa tușierului Valentin Avram, pentru ofsaid. Ulterior, Petrescu a schimbat din nou decizia și a validat golul. (Detalii pe larg AICI)

În minutul 45+2, același Valente a marcat și a stabilit scorul final.  Deaconu a executat perfect o lovitură liberă, iar atacantul lui Gaz Metan a marcat cu capul, de la 8 metri.

Repriza a doua a fost una de luptă, în care niciuna dintre echipe nu a reușit să mai pună probleme. Hermannstadt nu a mai avut forța să egaleze, în timp ce medieșenii s-au mulțumit cu păstrarea scorului.

Gaz Metan a urcat pe locul 3 în play-out, cu 24 de puncte, în timp ce Hermannstadt rămâne pe 8, cu 16 puncte. 

Hermannstadt - Gaz Metan 1-2

Hermannstadt - Gaz Metan, echipe de start: 

Hermannstadt: Figueidero – Mățel, Matricardi, Stoica, Opruț – Addae – Belu, Alhassan, Sîntean, Petrescu – Yazalde
Rezerve: Pop, Scarlatache, Bagaric, Sebaihi, Vodă, Diarrassouba, Aosman, Dâlbea
Antrenor: Eugen Beza

Gaz Metan: Pleșca – Baco, Yuri, Trif – Butean,  Moura, Alceus, Deaconu, Velisar – Ciocan, Morar
Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Larie, Pambou, Ze Manuel, Horșia, Chamed, Valente, Sarr
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Gaz Metan, Mediaș 
Arbitru: Radu Petrescu / A1: Valentin Avram, A2: George Neacșu

Citește și alte știri din play-out:

Viitorul amenință cu neprezentarea în play-out, dacă LPF nu schimbă urgent programul: „Deținătorul drepturilor TV ne condamnă la retrogradare”

EXCLUSIV UPDATE Confuzie generală în play-out! Antrenorul și-a dat demisia, jucătorii vor să se antreneze, dar nu au cu cine

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
105644358246528
Khan Oliver  •  01 Mai 2021, 07:15
Postat de nightought pe 27 Aprilie 2021, 21:57

Multe nu intelegi tu ! De ce ar trebui un clasament sa fie influentat de blaturi si nu de valoare ? Daca pot sa ii bata sa ii bata ! Sibiul sa faca puncte pe munca lor si nu pe blaturi !

Da, asa cum le-a facut Dinamo cu CJ Ilfov si cum o sa le faca in ultimele 2 etape, cu clona din Pitesti si acasa cu plictisita de Chindia... hai sa lasam demagogia! Dinamo, si Chindia nu prea mai aveau ce cauta anul asta in mamaliga I!

nightought
nightought  •  27 Aprilie 2021, 21:57
Postat de griffnolan pe 27 Aprilie 2021, 17:54

chiar nu inteleg de ce vreti sa ii bateti pe astia de la sibiu? vreti sa ii retrogradati direct? chiar nu inteleg. voi nu aveti nevoie de alea 3 puncte,sibiul ar fii aproape salvata daca ar bate astaizi si vitan barzesti ar pierde cu voluntari.

Multe nu intelegi tu ! De ce ar trebui un clasament sa fie influentat de blaturi si nu de valoare ? Daca pot sa ii bata sa ii bata ! Sibiul sa faca puncte pe munca lor si nu pe blaturi !

adook
adook  •  27 Aprilie 2021, 19:04
Postat de gemina pe 27 Aprilie 2021, 18:20

***

griffgolan un mare ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează