FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - GAZ METAN 1-2

VIDEO + FOTO Circ în Hermannstadt - Gaz Metan: gol validat de „central”, anulat de tușier, apoi validat din nou! Scandal pe teren

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +4   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 17:03 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 18:28

Minutul 30 al partidei dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, încheiat 1-2, a oferit o fază extrem de controversată. Golul marcat de Petrișor Petrescu a fost validat, anulat, apoi validat din nou de „centralul” Radu Petrescu. 

Derby-ul județului Sibiu are o miză mai importantă ca niciodată. Retrogradarea amenință ambele formații, așa că duelul a fost unul încrâncenat în primele 45 de minute. De parcă tensiunea nu ar fi fost suficient de mare, „centralul” Radu Petrescu a inflamat și mai tare spiritele în minutul 30. 

Radu Petrescu, moment de neînțeles în Hermannstadt - Gaz Metan

În minutul 30, la scorul de 1-0 pentru Gaz Metan, Petrișor Petrescu a plecat de la limita ofsaidului și l-a învins pe Pleșca. Golul a fost într-un final validat, dar faza este una greu de explicat: 

  • Radu Petrescu a arătat centrul terenului după ce mingea trimisă de Petrișor Petrescu a intrat în plasă. Asistentul Valentin Avram nu a ridicat în prima fază fanionul: gol validat, 1-1!
  • „Centralul” Petrescu a mers apoi să discute cu Avram și au ajuns la concluzia că mijlocașul lui Hermannstadt a plecat dintr-o poziție neregulamentară: Ofsaid și gol anulat!
  • Fotbaliștii lui FC Hermannstadt au protestat vehement, l-au înconjurat pe asistent, și după zeci de secunde de scandal, Radu Petrescu a validat din nou reușita: gol validat din nou, 1-1!
  • A venit rândul medieșenilor să conteste decizia, dar s-au ales doar cu eliminarea antrenorului Mihai Teja.
  • Vezi VIDEO cu momentele confuze de la Mediaș!

Liga 1: VAR fără VAR 😅

Faza care îl are protagonist pe Radu Petrescu nu este singura ciudată din această etapă. În play-off, la meciul dintre FCSB și Sepsi, Sebastian Colțescu  a dictat inițial penalty la un contact dintre Florin Tănase și portarul covăsnenilor, apoi s-a răzgândit și i-a arătat cartonașul galben golgeterului Ligii 1. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Delegare-șoc! CCA aruncă în aer derby-ul Craiova - FCSB: arbitrează dușmanul lui Gigi Becali

PCH, „click-bait” apocaliptic pe Facebook: „Drumul DDB se oprește aici. Vă mulțumim!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alenb
alenb  •  28 Aprilie 2021, 11:10

Imi pare totusi offside.

mehighms
mehighms  •  28 Aprilie 2021, 06:12
Postat de zorrozabal pe 27 Aprilie 2021, 18:48

Radu Petrescu este un antrenor slab,influentabil!La fel a facut si in acel meci tur dintre fcsb si Dinamo,la acel scandalos penalty acordat fcsb-ului-cand initial a aratat repunerea balonului din 6 metri,apoi la semnalizarea tusierului a dat penalty!Si mai e un arbitru poate si mai influentabil-George Gaman-care la cate o faza litigioasa intai asculta ambele„parti”(ca la tribunal)si de abia apoi da„verdictul”!

Radu Petrescu este un antrenor slab............. :)))))))))))))))))

gazistu
gazistu  •  27 Aprilie 2021, 20:27

IN FINAL sa rezolvat problema...a castigat echipa mai buna! cu sau fara jutoare"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează