LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // Srdjan Luchin și Alin Dobrosavlevici, răsplătiți pentru pasivitatea din vară? Iuliu Mureșan dezminte categoric

Articol de — Vineri, 17 Ianuarie, 18:37

Srdjan Luchin (33 de ani) și Alin Dobrosavlevici (25 de ani), sezonul trecut la Călărași, au gafat la golul ce le-a asigurat sibienilor victoria (2-1) și prezența la baraj.

Acum, amândoi îmbracă tricoul lui Hermannstadt. Președintele Iuliu Mureșan dezminte însă un aranjament.

Hermannstadt i-a achiziționat marți pe atacantul Adrian Bălan, pus pe liber de Poli Iași, și pe fundașul central Alin Dobrosavlevici, de la divizionara secundă Concordia Chiajna. Transferul ultimului a surprins, în condițiile în care sibienii au în lot 4 jucători pe postul lui, respectiv Ousmane Viera, Srdjian Luchin, Ionuț Stoica și Kevin Rimane, dar a și născut suspiciuni în lumea fotbalului.

Luchin și Dobrosavlevici, pasivi

Suspiciuni alimentate de faptul că Luchin și Dobrosavlevici au alcătuit în ultima etapă a play-out-ului din sezonul trecut, la meciul direct cu Hermannstat, disputat la Sibiu, perechea de fundași centrali a Dunării Călărași. Amândoi au gafat la golul lui Lendrici, din prelungiri, reușită grație căreia gazdele au câștigat punctele (2-1) fără de care n-ar mai fi prins barajul. 

Aflat în imediata apropiere a lui Lendrici, Luchin l-a lăsat pe acesta să preia și să șuteze spre poartă balonul expediat în careu de Petrișor Petrescu, din lovitură liberă. Iar Dobrosavlevici a fost simplu spectator. 

„Gândire bolnăvicioasă” 

Pe Luchin, cu care a lucrat în sezonul 2017-2018 la CFR Cluj, președintele Iuliu Mureșan l-a adus încă din vară la Sibiu. Iar pe Dobrosavlevici, acum. Drept răsplată pentru pasivitatea de care au dat dovadă atunci? Contactat ieri, Mureșan a negat vehement varianta unei înțelegeri cu cei doi. 

„Numai o gândire bolnăvicioasă ar fi putut născoci așa ceva. Sunt perversități care în altă parte nu se întâmplă. La faza respectivă a fost învălmășeală în careu. Lendrici a avut și noroc. Și vă mai spun ceva. Pe mine nu mă caracterizează scenarii de acest gen!”, a spus Mureșan. 

„Să presupunem că ne-am fi înțeles cu cei doi jucători să gafeze în favoarea noastră. Atunci am mai fi așteptat să se petreacă totul în ultimele secunde ale prelungirilor?”
Iuliu Mureșan, președinte FC Hermannstadt 

90+6e minutul în care Lendrici a adus victoria Hermannstadt-ului cu Dunărea Călărași, în ultima etapă a play-out-ului 2018-2019. Ulterior, sibienii s-au impus și în barajul cu U Cluj

VIDEO // Iuliu Mureșan, despre situația de la Dinamo

Vezi și:”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (26)

elgabri  •  18 Ianuarie 2020, 11:24

Nu mai vorbiti de blaturi ca daca aude Hagi se supara ca el nu este bagat in seama !

jack_the_stripper  •  18 Ianuarie 2020, 10:44
Postat de bisisica5 pe 17 Ianuarie 2020, 22:14

Blaturile clasice intre clona becalifera si echipa rejeluí nu se vad ???

Da' rău te mai macină gândurile... Tot Steaua (provizoriu numită FCSB) rămâne coșmarul tău. Și nu numai al tău...

Leo Dinu  •  18 Ianuarie 2020, 10:15

Mare drag aveti voi de echipa asta… numai mizerii inventate, chestii scrise pe genunchi, cu mare talent gazetaresc, pentru care ati merita dati in judecata! Halal jurnalism...

Vezi toate comentariile (26)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1