FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Hermannstadt a depus actele la TAS! Când e așteptat răspunsul + Jucătorii și-au primit o parte din bani

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 18:19 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 18:41

Apar noi informații despre situația de la Hermannstadt, care a pierdut 9 puncte.

După cum a anunțat GSP.ro, nou promovată Hermannstadt fost depunctată, ca urmare a datoriilor și a căzut pe locul 9, cu 24 de puncte.

Stadionul Dinamo va avea dotări impresionate » Cum arată proiectul arenei din „Ștefan cel Mare”
STADION DINAMO
Stadionul Dinamo va avea dotări impresionate » Cum arată proiectul arenei din „Ștefan cel Mare”

Hermannstadt merge la TAS

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, conducerea sibienilor a depus contestația la TAS. O decizie ar urma să sosească până pe 5 februarie 2023.

S-au plătit salariile la Hermannstadt

Înainte de finalul anului, jucătorii și staff-ul de la Hermannstadt și-au primit salariul pe luna noiembrie. Astfel, clubul este la zi cu plata salariilor. În plus, s-au plăcit și primele de victorii pentru sezonul în curs.

De ce nu s-au plătit datoriile la Hermannstadt

Problemele la Hermannstadt au apărut după ce șefii clubului au decis să facă un nou plan de reorganizare. Acesta a fost aprobat în Adunarea Creditorilor, pe 23.09.2022. Dar era nevoie să fie validat de un judecător, la Tribunalul Sibiu.

Pentru a nu avea probleme cu FRF, clubul trebuia să aibă planul validat până la 30 noiembrie 2022. Însă Tribunalul a fixat primul termen pe 7 decembrie 2022, ulterior existând o amânare pentru 15 decembrie 2022.

Fără ca noul plan de reorganizare să fie validat, Hermannstadt nu putea face nicio plată în baza vechiului plan de reorganizare, astfel că datoriile s-au acumulat, iar clubul a fost depunctat de FRF.

Demers de transparență #FCH În cei 7 ani și jumătate de (scurtă) existență, s-au întâmplat atât de multe la clubul nostru încât foarte probabil cândva se va scrie o carte după care se va face un film. Iată că acum, în prag de sărbători, primim ,,cadou” în premieră o depunctare de 9 puncte.

Fără îndoială, situația este una regretabilă, însă noi ne permitem să o catalogăm ca fiind una 100% nemeritată și injustă. Depunctarea ne-a fost dictată de către Administrația de Monitorizare Financiară a FRF, fără să se țină cont de noul plan de reorganizare A.F.C.Hermannstadt. Vă reamintim că acest nou plan a fost aprobat săptămâna trecută de către Tribunalul Sibiu și a intrat deja în aplicare. Prin urmare, îi asigurăm pe toți suporterii FCH și pe iubitorii fotbalului sibian că vom lupta până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! 

Este vorba despre munca staff-ului administrativ, staff-ului tehnic și mai ales a acestor fotbaliști minunați care ne-au făcut pe toți să fim atât de mândri! Sunt puncte muncite din greu, la care nu vom renunța sub nici o formă! Nu ne batem joc și nu vom permite nimănui să facă așa ceva! Știm că avem dreptate și este o chestiune de timp până când inclusiv Tribunalul de Arbitraj Sportiv (T.A.S.) din Lausanne, Elveția, ne va recunoaște acest fapt! Așa că vom lupta pe toate căile juridice posibile! În astfel de momente dificile avem nevoie de înțelegerea, răbdarea și susținerea tuturor suporterilor noștri. Contează enorm! Sibiul are fotbal! 

- Comunicat Hermanntadt

VIDEO Ovidiu Herea despre situația de la Rapid: „Nimeni n-ar fi crezut la începutul sezonului”

Citește și: 

Măldărășanu, după ce FRF i-a „topit” 9 puncte lui Hermannstadt: „Nu rămâne așa! M-a sunat patronul: «În maximum o lună se rezolvă»”

Reacția șefilor lui U Cluj, după ce Neagoe le-a întors spatele pentru a o prelua pe Craiova: „E sub contract cu noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
razvan99x
razvan99x  •  24 Decembrie 2022, 16:57

Petrolul nici nu e depunctata si nici chindia.

razvan99x
razvan99x  •  24 Decembrie 2022, 16:56

Cfr, mioveni si dinamo nu sunt depunctate. Cfr e cam in faliment de multi ani. Asta e hotie federația Transilvanei de Fotbal se înființează in ianuarie 2023, si o sa vorbim atunci frf. Confederația va conduce fotbalul românesc nu frf sau lpf

sughibughi
sughibughi  •  24 Decembrie 2022, 09:49

alta data sa respecte legea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează