FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - U CLUJ 1-1

FOTO U Cluj smulge un punct la ultima fază pe terenul lui Hermannstadt după un gol de senzație! A plouat cu „roșii” la final, după o BĂTAIE generală » Cum arată clasamentul ACUM în play-out

U Cluj a obținut o remiză dramatică pe terenul lui Hermannstadt, după o reușită superbă din partea lui Daniel Popa (28 de ani) în minutul 90+7, la ultima fază, foto: captură de ecran Prima Sport +7   FOTO
U Cluj a obținut o remiză dramatică pe terenul lui Hermannstadt, după o reușită superbă din partea lui Daniel Popa (28 de ani) în minutul 90+7, la ultima fază, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de , - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 14:37 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 17:21

U Cluj a obținut o remiză dramatică pe terenul lui Hermannstadt, după o reușită superbă a lui Daniel Popa (28 de ani) în minutul 90+7, la ultima fază.

Hermannstadt a condus încă din minutul 31, grație reușitei lui Ianis Stoica (21 de ani), fostul jucător al adversarei sibienilor din această după-amiază. Popa a dat lovitura la ultima fază, iar apoi a urmat o bătaie generală care a condus către două eliminări în tabăra oaspeților.

Programul, rezultatele și marcatorii etapei #3 din play-off și play-out

Ioan Ovidiu Sabău, discurs surprinzător, după ce a dus-o pe U Cluj în semifinalele Cupei: „Nu vrei să fii în pielea lor”
U CLUJ - HERMANNSTADT 1-0
Ioan Ovidiu Sabău, discurs surprinzător, după ce a dus-o pe U Cluj în semifinalele Cupei: „Nu vrei să fii în pielea lor”

FOTO. U Cluj a dat lovitura la ultima fază » Mitrea nu și-a mai putut stăpâni nervii și a sărit la bătaie

Bătaie generală după Hermannstadt - U Cluj, foto: captură de ecran Prima Sport
Bătaie generală după Hermannstadt - U Cluj, foto: captură de ecran Prima Sport
Golul marcat de Daniel Popa, foto: captură de ecran Prima Sport
Bătaie generală după Hermannstadt - U Cluj, foto: captură de ecran Prima Sport
Bătaie generală după Hermannstadt - U Cluj, foto: captură de ecran Prima Sport
+3 FOTO

Partida a debutat cu oaspeții în atac. Roguljic a luftat, mingea a ajuns la Silaghi, blocat de Opruț în careu, în minutul 11. Golul a venit în minutul 31, Ianis Stoica a înscris în fața fostei sale echipe cu un șut din șase metri și a ajuns la al 4-lea gol pentru sibieni.

VAR a analizat faza și a decis faptul că golul marcat de atacant a fost valabil. U Cluj a replicat la următoarea fază după ce Căbuz a lovit rău balonul, mingea a ajuns la Roguljic, care a trimis în bară.

„Studenții” au mai ratat o ocazie importantă în minutul 52. Silaghi a centrat, mingea a fost atinsă de Daniel Popa și deviată de Găman în bara transversală. Nistor a expediat un șut puternic de la mare distanță 10 minute mai târziu, dar Căbuz a prins o zi spectaculoasă.

Valentin Gheorghe a ratat și el o altă ocazie două minute mai târziu, același Căbuz a fost imperial. Inevitabilul s-a produs în minutul 90+7, la ultima fază, atunci când Daniel Popa (28 de ani) a egalat cu un voleu la vinclu!

Golul lui Daniel Popa a declanșat nebunia » Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie

Imediat după golul clujenilor, sibienii nu au suportat pierderea celor două puncte și au protestat vehement, ținând cont de faptul că partida a fost prelungită cu 6 minute, iar Popa a înscris în 90+7.

Jucătorii celor două echipe au intrat într-un conflict, fiind cu greu despărțiți de oficiali. Arbitrul Marcel Bîrsan a eliminat doi jucători de la U Cluj, pe Mitrea și Pițian, rezerve neutilizate de Ioan Ovidiu Sabău.

Notele GSP după Hermannstadt - U Cluj 1-1

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz 6 - Mihai Butean 5, Valerica Găman 6, Florin Bejan (cp) 6, Raul Opruţ 6 - Silviu Balaure 5 (80 Alexandru Oroian), Alessandro Murgia 6 (90+3 Ionuţ Stoica), Sota Mino 6, Ianis Stoica 7 (79 Dragoş Iancu) - Gabriel Iancu 5 (66 Daniel Neguţ 6), Ruben Fonseca Valente 5 (66 Daniel Paraschiv 5). Antrenor: Marius Măldărăşanu - 6.

FC Universitatea Cluj: Edvinas Gertmonas 3 - Dorinel Oancea 6, Lucas Masoero 5, Thalisson da Silva 4, Alexandru Chipciu 5 (cp / 59 Valentin Gheorghe 6) - Gabriel Simion 5 (71 Federico Anselmo 5), Ovidiu Bic 4 (59 Kevin Doukoure 6) - Robert Silaghi 5 (59 Alin Chinteş 6), Dan Nistor 7, Roger Rodrigues 6 - Ante Roguljic 5 (46 Daniel Popa 7). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău - 6.

Arbitru: Marcel Bîrsan - 7. Asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac - 7, Imre Laszlo Bucsi - 7.

FINAL » Hermannstadt - U Cluj 1-1

  • min. 90+7 - GOL U Cluj! Daniel Popa egalează la ultima fază după un voleu de senzație!
  • min. 86 - Daniel Popa trimite un șut puternic, puțin pe lângă poartă.
  • min. 63 - Valentin Gheorghe, aproape de egalare! Înlocuitorul lui Chipciu a trimis cu capul, însă Căbuz prinde o zi mare.
  • min. 61 - Nistor expediază un șut puternic de la mare distanță, Căbuz respinge spectaculos.
  • min. 52 - Ocazie URIAȘĂ pentru U Cluj. Silaghi centrează, mingea atinsă de Daniel Popa și deviată de Găman lovește transversala.
  • min. 44 - Chipciu a trimis un șut periculos, puțin pe lângă poarta lui Căbuz.
  • min. 34 - Căbuz lovește rău balonul, apare Roguljic, care trimite în BARĂ! Rămâne 1-0 pentru Hermannstadt.
  • min. 31 - GOL Hermannstadt. Ianis Stoica deschide scorul pentru Hermannstadt, chiar în fața fostei sale echipe. Al 4-lea gol pentru sibieni.
  • min. 11 - Roguljic a luftat, mingea a ajuns la Silaghi, blocat de Opruț în interiorul careului, prima ocazie a partidei aparține Universității Cluj.
  • Click AICI pentru statistici.

Hermannstadt - U Cluj, echipe de start:

Hermannstadt (4-4-2): Căbuz - Opruț, Bejan, Găman, Butean - Balaure, Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica - Gabriel Iancu, Fonseca
Rezerve: Muțiu, Ionuț Pop, Medina, Ionuț Stoica, Antoche, N'Goma, Petru Iancu, Bucuroiu, Neguț, Daniel Paraschiv, Alexandru Oroian, Jipa
Antrenor Marius Măldărășanu

U Cluj (4-4-2): Gertmonas - Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu - Simion, Bic, Silaghi, Roger - Nistor, Roguljic
Rezerve: Gorcea, Chinteș, Pițian, Mitrea, Doukoure, Fossati, Valentin Gheorghe, Tescan, Mihai Ilie, Anselmo, Daniel Popa
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Stadion Municipal
Arbitru Marcel Bîrsan. Asistenți Adrian Ghinguleac (ambii din București), Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR Marian Barbu (Făgăraș). Asistent VAR Stelian Slabu (Brașov)

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”
RAPID
Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”
Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
cirus11
cirus11  •  07 Aprilie 2024, 18:22

Pai da, s-au dat 6 minute... dar 6 minute de joc, nu de tras de timp. Invatatura de minte...

Campioniii27
Campioniii27  •  07 Aprilie 2024, 18:07
Postat de Zazu pe 07 Aprilie 2024, 11:15

Pe cât punem pariu că de acum înainte vor fi din ce în ce mai multe rezultate ptr a o îngropa pe dinamo? Vor pierde și câștiga,exact echipele care e nevoie să pice dinamo direct!

eu pun pariu ca este invers,ultimele 3 meciuri le aveti cu echipe care nu mai lupta pentru nimic. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  07 Aprilie 2024, 18:00

ha ha ha dinamomo va castiga cu clujul cu sibiul si cu aradul si si cu voluntariul lui pandele spre disperarea gigistilor iar fcsb va pierde in seara asta cu craiova lui rotaru

Vezi toate comentariile (14)
Comentează