FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 2-1

Horațiu Moldovan, după gafa făcută în meciul cu Farul: „Încă nu m-am uitat pe reluări”

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, a comentat înfrângerea suferită de giuleșteni, scor 1-2, pe terenul celor de la Farul Constanța, în runda cu numărul 30 din Superliga. +28   FOTO
Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, a comentat înfrângerea suferită de giuleșteni, scor 1-2, pe terenul celor de la Farul Constanța, în runda cu numărul 30 din Superliga.

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 23:08 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 23:31

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, a comentat înfrângerea suferită de giuleșteni, scor 1-2, pe terenul celor de la Farul Constanța, în runda cu numărul 30 din Superliga. 

Fotbalistul bucureștenilor consideră că Rapidul nu merita să piardă această partidă și a vorbit și despre refuzul ultrașilor rapidiști de a intra pe arena de la Ovidiu. 

Ce scrie presa străină despre antrenorul dorit de MM la FCSB: „Bomba vine din România”
FCSB
Ce scrie presa străină despre antrenorul dorit de MM la FCSB: „Bomba vine din România”

Horațiu Moldovan, după Farul - Rapid 2-1: „Nu cred că meritam să pierdem această partidă” 

„Ne pare rău că suporterii noștri nu au avut acces în stadion, nu am înțeles acest lucru. Mi se par puține 250 de bilete date la o asemenea galerie. 

Nu cred că meritam să pierdem această partidă. Am făcut eu o greșeală foarte mare, mi-o asum, mergem înainte și avem un play-off care ne așteaptă”, a declarat Horațiu Moldovan, la finalul meciului cu Farul.

Horațiu Moldovan, despre gafa cu Farul

Horațiu Moldovan a vorbit și despre eroarea sa de la golul care a decis meciul cu Farul:

Nu îmi caut alibiuri și scuze. A fost o gafă mare, încă nu m-am uitat pe reluări. O să mă uit probabil zilele următoare. Îmi pare rău că am făcut-o în acest meci, era important să câștigăm și cred că nu meritam să pierdem acest duel dacă nu făceam eu această gafă.

De ce să nu sperăm la titlu? Cu două victorii poți să ajungi pe primul loc și cu două înfrângeri poți ajunge pe 6, să nu mai ai nicio șansă la campionat. 
Horațiu Moldovan

Citește și: 

Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase

Confuzie totală la golul lui Sefer din Farul - Rapid! Hagi a făcut scandal pe margine » Decizia care l-a enervat pe „Rege”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  12 Martie 2023, 11:24

Vezi, ca poate la reluare, se duce mingea pe lângă poarta și nu mai e gol din gafa ta.Dar sa te uiți de doua,trei ori, sa fi sigur.Auzi la el:"nu m-am uitat pe reluari!"Ce ar fi fost ca acum nșpe mii de ani în urma, sa declare și Rica Raducanu același lucru când a luat golul acela cu mingea care-l lovește în spate aproape de linia de corner, unde era singur,singurel și sare la adversar care înscrie în poarta goala

emil1986
emil1986  •  12 Martie 2023, 08:56

Nu de uita, gafeorule! Nu de alta, dar s-ar putea sa te lasi, si nu mai avem de cine rade. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează