FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Hotărâre de ultim moment a CNA în cazul scandalului FCSB - Steaua » De ce au fost televiziunile atenţionate

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 17:47

Întrunită astăzi, şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului a hotărât că va trimite o scrisoare de atenţionare către televiziunile româneşti pentru a le informa cu privire la situaţia iscată în ceea ce priveşte echipele Steaua şi FCSB.

CNA solicită astfel televiziunilor să respecte deciziile instanţelor judecătoreşti care au stabilit că echipa lui Gigi Becali se numeşte FCSB, în timp ce formaţia din Liga a 4-a este "vechea" Steaua.

"Nu cred că ne este greu să dăm un fel de scrisoare. De ce să nu intervenim pentru că, dacă nu intervenim până când se vor regla, vor mai veni iarăși plângeri. Cu ce nu ar fi în regulă dacă CNA ar transmite punctual pe această situație?", a declarat Florin Garbea, membru al CNA, potrivit Pagina de Media.

În ultima perioadă, CNA a primit zeci de reclamaţii din partea telespectatorilor care contestau că anumite televiziuni continuă să numeasă echipa lui Gigi Becali drept Steaua.

Tot în cursul zilei de azi, Cristi Petrea, preşedintele CSA Steaua, le-a transmis membrilor CNA că e nemulţumit de faptul că echipa din Liga a 4-a este numită în spaţiul public "Steaua Armatei" şi nu Steaua.

"Vă adresăm rugămintea ca publicul telespectator să fie corect informat. Nu mi se pare corect ca într-o emisiune zilnică să fie folosită sintagma Steaua Armatei. Există una singură, Steaua București, care aparține CSA", a declarat Cristian Petrea, potrivit aceleiaşi surse.

În luna decembrie a anului trecut, George Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a pierdut definitiv procesul cu CSA și nu mai are dreptul să folosească numele Steaua București.

Vezi şi:CNA a sancționat PRO TV pentru că a difuzat o reclamă în care FCSB e numită Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (166)
danzel2
danzel2  •  01 Noiembrie 2017, 20:30

o sa vina ziua cand se va termina toata minciuna asta,te numesti FCBS nu ai stema nu ai nici macar numele orasului de unde esti ?ce continuatoare esti? sau ce a continuat?

929350343776163
Alexander Anthony  •  01 Noiembrie 2017, 13:41

eu spun sa se scoată din vocabular cuvântul steaua..

277268219453370
 •  01 Noiembrie 2017, 12:14
Postat de circul_ghencea pe 31 Octombrie 2017, 22:46

Ce spui tu acolo Patrocle?!? Conform logicii tale PCH-PSD-ista, arbitrul Dan Petrescu (ca el era mai in varsta) ar fi trebuit sa-l dea dea in judecata pe fotbalistul Dan Petrescu pentru ca avea acelasi nume cu el (sigur, fiecare cu CNP-ul lui). Oare cati de Petrescu Dan or mai fi in Romanica, dar de Popescu Gheorghe? La fel si la Steaua. Hotararea acelei instante secrefera stric la nume si la logosi este, parerea mea, una influentata politic. Alte 2 instante anterioare au zis taman invers (poate si alea au fost influentate politic). Ciudat este ca nimeni nu se mai intreaba cum se chema echipa, si daca avea dreptul sa existe intre 1998 si 2003. Si nici ca Talpan in calitate de jurist si CSA au incheiat zeci de acorduri comerciale si nu numai cu entitatea comerciala sportiva a lui Becali!!! Eu zic ca si pe Talpanica ar trebui sa-l pasca niste “facultate”, si pe alti bosi de la CSA. Becali n-a facut singur ceea ce a facut. Oricum, prin continuitate FCSB e Steaua, restul e politica!

Să *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (166)
Comentează