FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - WISLA CRACOVIA 3-4

I-a cedat glezna » Gnohere a jucat doar 24 de minute cu Wisla, lovindu-se din nou la piciorul drept

Articol de , - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 00:00

Harlem Gnohere a încheiat forţat amicalele din Antalya. Francezul a părăsit singur terenul în minutul 24 al partidei de ieri, după ce-a fost contrat tare de apărătorii polonezilor, în două rânduri, ieşind accidentat la glezna dreaptă.

Cea cu probleme. Pentru care a pierdut finalul sezonului de toamnă pe vremea când îmbrăca tricoul lui Dinamo. S-a ales cu o entorsă.

Atacantul, niciun gol în 4 amicale, a părăsit gazonul abătut, a rămas pe bancă (foto) până la pauză, primind acolo îngrijiri medicale. "Bizonul" va fi supus astăzi unui control medical amănunţit în Turcia, pentru a se vedea dacă poate fi luat în calcul pentru prima etapă din 2017, cu CFR Cluj, fără a risca nimic.

Steaua - Wisla Cracovia (Polonia, I) 3-4 (2-1)

Au marcat: Tamaş(18), Alibec (37, 54) / Ondraşek (23), Popovici (72), Borozek (89), Malecki (90Ă1)

Steaua: Fl. Niţă - Bălaşa, Tamaş (Simion 71), Moke, Momcilovici - Muniru (Boldrin 79), Pintilii (L. Filip 65) - Jakolis (G. Enache 46), Alibec, De Amorim (Fl. Tănase) - Gnohere (Vl. Achim 30). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

A refuzat "pomana"

În minutul 34, Alibec a executat un corner la prima bară, Tamaş a sărit, iar mingea s-a lovit de stomacul lui Ondraşek, aproape de mâna lipită de corp. Era 1-1, iar arbitrul, la semnalizarea asistentului, a acordat penalty, iar jucătorul Wislei a făcut o criză de nervi, înjurând. Denis a luat mingea, a pus-o în apropiere de punctul cu var şi i-a dat pasă portarului advers, în aplauzele polonezilor. Arbitrii supraponderali şi în vârstă au avut decizii contestate de ambii antrenori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  01 Februarie 2017, 11:11

apar tepele,brrrrrrrrr......

ortega
ortega  •  01 Februarie 2017, 11:10

Alta tzeapa ... Dar i-a zis *** ca pacaliciul asta e traznet ... Cat de prost sa fii sa-l crezi pe *** ala , dupa ce te-a umplut de tzepe si tzepuse ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  01 Februarie 2017, 10:02
Postat de lapusneanul pe 01 Februarie 2017, 09:46

vrem alt articol in care sa ni se spuna ca alibec a tras intentionat in bara ..hahahahaaha, in primul articol a tras intentionat pe langa poarta, in asta, a tras intentionat in bratele portarului..:)

Indiferent unde a tras, tu nu vezi cum povesteste gesepeul in cele mai mici detalii cum a "ratat" Diamantul Alibec un penalty? Despre Daniel Niculae sau Sapunaru au scris cateva randuri, dar despre Alibec ne povestesc cum a luat el mingea, a sterso de praf, a pupato, a puso jos, bla bla bla. Deh, omul joaca la gsp, pardon, la fcsb.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează