FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi, caracterizat de tatăl lui după prestațiile din ultima vreme: "Mă bucur că l-am adus acasă"

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 16:03

Revenit la începutul acestui an la Viitorul, Ianis Hagi are un parcurs excelent, trecându-și în cont 13 goluri și 7 pase decisive în 2018 în Liga 1.

Performanțele sale l-au transformat într-un jucător de bază la reprezentativa de tineret a României, calificată la turneul final al Euro 2019, și i-au adus debutul la naționala pregătită de Cosmin Contra.

Sâmbătă, la jocul cu Dinamo, câștigat cu 4-1, căpitanul Viitorului a fost cel mai bun de pe teren, după ce a înscris de două ori, a fost decisiv la prima reușită a partidei și a obținut o lovitură de pedeapsă.

"Ianis face un sezon extraordinar, este din ce în ce mai bun. Jucătorul cel mai decisiv din prima ligă, așa cum ați spus. Un an foarte bun din toate punctele de vedere. Este un jucător cu personalitate, care a fost decisiv pentru noi.

Bineînțeles, și echipa a jucat bine. Ne-a ajutat să ajungem unde suntem. A căpătat ritmul jocului, simte jocul, ia decizii foarte bune și are calitate individuală. Mă bucur că l-am adus acasă și are aceste performanțe”, a spus Gică Hagi.

CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi a analizat grupa din preliminariile pentru EURO 2020: "Luați istoria și vedeți!"

Gică Hagi, încă o conferință de presă furtunoasă! Marea nemulțumire după ce a făcut instrucție cu Dinamo: "E interzis la televizor?"

Gică Hagi îi pune la respect pe șefii UEFA: "De ce vreți să mă faceți să mă simt inferior? Nu ne faceți voi mici pe noi!"

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Decembrie 2018, 20:06

E foarte bine ca l-a adus acasa! Aici avem fotbalisti pentru care Ianis e super,in strainatate e mai greu,acolo sunt fotbalisti adevarati.Si in plus raman si banii in familie.Si mai e sansa 100% sa se faca o vanzare catre finu si hopa au venit banii! Pana la urma ce mai conteaza performanta,ma refer la nivel inalt,nu in Liga mamaliga.Ce,medaliile si titlurile si cupele tin de foame? Decat codas la oras,mai bine in satul tau fruntas. Romanii se bucura pentru putin,mai o pasa,mai un gol si iesi la pensie din fotbal,mai ales cand joci in echipa lui tac-tu sau a lui alt machiedon!

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Decembrie 2018, 19:31

Copilul lui tata are partie deschisa .La Ovidiu. Daca va pleca nu va mai avea aceasta sansa. Ca exista altii mai buni sau nu ,acasa in echipa lui tata are toate sansele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează