FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 3-0

Eroul lui Hermannstadt s-a răzbunat pe „câini”: „Din cauza lor am ratat calificarea în play-off, «fierbeam» înainte de meci!”

Ianis Stoica +10   FOTO
Ianis Stoica

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 20:41 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 21:27

Hermannstadt - Dinamo 3-0. Ianis Stoica (21 de ani), atacantul sibienilor, a fost omul meciului. Vârful transferat de la FCSB a deschis scorul în minutul 38 și a oferit prima reacție după succesul echipei sale.

Stoica abia aștepta să o întâlnescă pe Dinamo, după rezultatul meciului din urmă cu trei săptămâni, atunci când „câinii” s-au impus la București cu 1-0 și i-au scos pe sibieni din lupta pentru play-off. Jucătorul marcase și atunci, însă golul i-a fost anulat din cauza unui ofsaid.

A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Hermannstadt - Dinamo 3-0
A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”

Ianis Stoica, după Hermannstadt - Dinamo 3-0: „Așteptam să ne luăm revanșa”

„A fost un meci greu, l-am așteptat încă de acum trei săptămâni, acolo am pierdut calificarea în play-off, «fierbeam» înainte de meci, așteptam să ne luăm revanșa, suntem bucuroși pentru cele trei puncte.

Nu m-am gândit la faptul că putem conduce cu 3-0 la pauză, am fost foarte montat, mai puteam da goluri, am mai avut ocazii, dar importante sunt punctele. Ele ne aduc liniștea, dacă Dinamo câștiga venea la două puncte și automat ne temeam.

+6 FOTO

Am încredere în mine, voi mai înscrie dacă voi juca bine. Antrenorul nostru a spus că trebuie să câștigăm Cupa României și locul 1 în play-out, ne-am montat să câștigăm acest joc și urmează două săptămâni de pregătire.

Cred că Dinamo merită să rămână în Superliga, a fost un simplu joc, au făcut și jocuri foarte bune, aș vrea să se salveze”, a spus Ianis Stoica, pentru Prima Sport.

În urma acestui succes, Hermannstadt este pe locul 2 în play-out, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe 14, cu 15, și poate coborî din nou pe loc direct retrogradabil, în cazul în care Voluntari se va impune pe terenul celor de la UTA Arad.

VIDEO. FC Hermannstadt - Dinamo » Galeria câinilor, în număr mare pe stadionul din Sibiu

Citește și alte știri:

Atalanta - Fiorentina nu se mai joacă! Transportat de urgență la spital înaintea meciului
SERIE A
Atalanta - Fiorentina nu se mai joacă! Transportat de urgență la spital înaintea meciului
Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”
REUNIRE
Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Malko
Malko  •  17 Martie 2024, 23:11

Ce atacant a pierdut Fcsb. Mereu am spus că e una dintre marile pierderi date cadou adversarilor. El era nu doar de viitor, dar mult peste petardele Minculescu, Popescu, Phelipe, Baluță în multe meciuri,norocul lui e ca are sclipiri.

cobra
cobra  •  17 Martie 2024, 22:07

Frumos gestul lui Ianis! Gandeste mai bine decat Pompiliu Stoica (tatăl lui) Felicitari Ianis!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează