FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iencsi e forţat de conducere să se retragă

Adrian Iencsi, Iencsi, Rapid
Adrian Iencsi, Iencsi, Rapid

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Contractul lui Iencsi cu Rapid expiră în vară şi nimeni din conducere nu i-a propus pînă acum prelungirea

Adrian Iencsi e din ce în ce mai aproape de despărţirea de Rapid. Fundaşul de 35 de ani mai are contract cu echipa din Grant încă două luni, iar conducerea giuleşteană nu intenţionează să-l cheme la negocieri pentru a-i prelungi înţelegerea. Iencsi spune că el nu vrea să pună ghetele în cui şi crede că mai poate evolua în Liga I încă un sezon: "Iubesc fotbalul şi vreau să joc cît de mult îmi va permite organismul. Cred că mai pot evolua cel puţin încă un an".

A refuzat să fie secund
Cînd a venit la Rapid, Ioan Andone a vrut să-l numească pe Iencsi secundul său, însă a fost refuzat de stoper: "Vă mulţumesc de propunere, dar nu mă interesează. Eu sînt fotbalist şi nu mă gîndesc acum la antrenorat". Iencsi nu a evoluat nici un minut cu Ando pe bancă, fiind doar rezervă în ultimele 3 partide.

208 meciuri în Liga I are Iencsi în tricoul Rapidului, pentru care a şi marcat de 24 de ori

6.000 de euro pe lună cîştigă Iencsi în Giuleşti

AFAN dă Liga în judecată
Sindicatul fotbaliştilor urmează să dea în judecată Liga Profesionistă pentru tratamentul aplicat lui Varga şi Bălan. AFAN va cere daune materiale în numele celor doi, care nu mai au drept de joc în Liga I din martie. "Din cauza neregulilor de la Ligă, Varga şi Bălan au fost scoşi din circuit pentru o jumătate de sezon. Ei au pierdut şi în plan sportiv, şi în plan financiar. Vom cere daune", a precizat Dumitru Costin, preşedintele AFAN.

"Rămîn şi dacă ratăm Europa"
Ioan Andone nu exclude varianta de a continua în Giuleşti şi de la vară, chiar dacă nu califică Rapidul în Europa. "Se poate prelungi contractul meu şi dacă nu prindem UEFA, cu acordul ambelor părţi. Eu sînt un profesionist, nu un mercenar. Pot ajunge să fiu iubit în Grant, pentru că vreau să fac performanţă. Dacă rămîn, iau trofee, poate fac eventul. Vreau să construiesc", a spus Ando la GSP TV.

- Giuleştenii sînt siguri că Dragomir se va răzbuna pe Rapid pentru că a încercat să-l dea jos de la LPF. "Dacă nu mă suspendă pentru ce am zis zilele astea, la viitorul meci observatorul va scrie că am gesticulat şi sigur voi fi amendat", a zis Andone.
- Clubul din Grant va lansa azi un parteneriat cu Orange România. E vorba de programul "PrePay Suporter", care îi vizează pe susţinătorii clubului giuleştean. Rapid e al doilea club din Liga I care va pune la dispoziţia fanilor cartele personalizate, după Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  15 Aprilie 2010, 15:21

haideti dl. copos ca nu sunt o caruta de bani 6000 E ptr. IENCSI de fapt ptr. un rapidist adevarat-1an mai vrea sa dovedeasca dragostea ptr club ce ziceti dl copos e mult? fzr 1923

capone88
capone88  •  15 Aprilie 2010, 13:38

Iencsi,Rotaru,Claudiu Niculescu,Petre Marin,Contra....respect pentru toti...dar ar fi bine sa va retragetzi in glorie...nu in suturi date de cioban,muscatzi de cainele spartan sau loviti de locomotiva copos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează