FOTBAL  »  LIGA 1  »  OBIECTIV

Ienei: "Nu la masa verde"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Emeric Ienei a spus ieri că ar fi ruşinos pentru Steaua să cîştige campionatul cu ajutorul celor 3 puncte oferite de Comisia de Disciplină. "Steaua este o echipă prea mare ca să aibă nevoie de o decizie favorabilă la masa verde pentru a se apropia de primul loc. Sigur, regulamentul rămîne regulament. M-aş bucura foarte mult ca Steaua să ia titlul, dar fără cele trei puncte cîştigate în asemenea mod", a spus Ienei pentru stelisti.ro.

Playtech: Mihai Gâdea, dezvăluire șocantă despre Nicușor Dan. Ce a spus în direct la Antena 3


Comentarii (20)
 •  05 Aprilie 2008, 12:44

Nea Imi!! Stiu ca esti boier si bonom!! Stiu ca sangele apa nu se face! Nu din Cauza lui Gigi Becali nu te-ai intors la Steaua!! N-ati vrut sa-l suparati pe dl Paszkany si masoneria maghiara din Canada!! Cred ca tot timpul cat ati fost in fotbal v-ati ghidat de ROAF si Regulamenttele romanesti si nu "spete" inventate de presa de pe alte meleaguri!! Din punctul de vedere al dv (sufleteste) s-ar putea sa fie imoral, dar din punct de vedere al luptei impotriva HULIGANISMULUI, nu!

 •  05 Aprilie 2008, 12:13

Nea Imi...face parte din regulament?Pentru ce sunt facute regulamentele?Daca incalc legea,eu omul de rand platesc.Asa sa fie si in cazul lor.Asta e primul pas sper civilizatie!

 •  05 Aprilie 2008, 12:07

..pt.nuconteaza..o.k ai dreptate,steua afost furata,si dinamo afostfurata, si c.f.r afost furata toate echipele au fost furate intun fel sau altu inconpetenta,greseala ,rea intentie,bani lui jijel e.c.t DAR NICI ODATA NU SA-NTANPLAT CA O ECHIPA SACASTIGE PE TEREN C:I:N:S:T:I:T si la masa verde sai ea punctele si sa le dea lui RAPID ;DEEXENPLU

Vezi toate comentariile (20)
Comentează