FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL DE LUX

Ienei: "Steaua-Real Madrid are ca scop readucerea suporterilor la stadion"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Emeric Ienei crede că meciul amical dintre Steaua şi Real Madrid, ce se va disputa pe Ghencea pe 22 august, este ocazia perfectă ca echipa din Ghencea să se apropie de fani.

"E amical interesant, care ca scop readucerea suporterilor la stadion şi aş vrea ca ei să revină cît mai curînd.

Nu am vorbit cu patronul, doar cu Piţurcă. Eu vreau să ajut Steaua, dar încă nu sunt preşedintele clubului. În momentul de faţă încă nu ştiu dacă voi veni la Steaua", a zis Ienei.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zoly_85
zoly_85  •  27 Iunie 2010, 13:34
Postat de skrap pe 27 Iunie 2010, 10:21

daca chiar vroia sa faca ceva o aducea pe Barcelona, cea mai mare echipa din lume in ultimi ani... dar o aduce daca e pe real pentru ca e Mourinho acolo.. si cand o aduce o sa ii dea accidentati pe cristiano ronaldo, pe casillas, si pe multi alti... cum a facut si AS Roma cu Totti...

bai kktule da-ti foc, arunca-te de la etaju 20, dispari bai cretinule. Tu mereu esti gica contra, tu ori esti borcea si se oftica. ca Steaua va juca cu Real ori esti vreun frustrat ca altii au si tu nu.

zoly_85
zoly_85  •  27 Iunie 2010, 13:33

bai kktule da-ti foc, arunca-te de la etaju 20, dispari bai cretinule. Tu mereu esti gica contra, tu ori esti borcea si se oftica. ca Steaua va juca cu Real ori esti vreun frustrat ca altii au si tu nu.

arhi_
arhi_  •  27 Iunie 2010, 11:08

Sa fie sanatosi. Pot sa joace cu cine vor ei amicale. Steaua nu are echipa de titlu acum. Vaslui, echipele din Cluj si, daca e bun noul antrenor, Timisoara. Echipele din Bucuresti nu au sanse in mod normal nici anul acesta. Vaslui are prima sansa dupa lot si CFR dupa relatii. Intrebarea este ce va face echipa de suflet a primului ministru, U Cluj

Vezi toate comentariile (8)
Comentează