FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

FOTO FC Botoșani - FCSB 1-3. Ce au discutat Mihai Stoica și Valeriu Iftime în loja de la Botoșani: „Când am intrat, l-am văzut pe Pap acolo. Am zis: «Să vedeți ce tărăboi iese!»”

Valeriu Iftime și Mihai Stoica au fost surprinși discutând în lojă, înaintea meciului FC Botoșani - FCSB, scor 1-3. +12   FOTO
Valeriu Iftime și Mihai Stoica au fost surprinși discutând în lojă, înaintea meciului FC Botoșani - FCSB, scor 1-3.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 23:00 / Actualizat joi, 06 mai 2021 23:34

Valeriu Iftime și Mihai Stoica au fost surprinși discutând în lojă, înaintea meciului FC Botoșani - FCSB, scor 1-3. 

Valeriu Iftime a vorbit despre întâlnirea cu Mihai Stoica, dar a evitat să dezvăluie adevărata temă a discuției. Patronul Botoșaniului a glumit pe seama speculațiilor privind meciurile directe. 

Valeriu Iftime și Mihai Stoica, dialog înainte de Botoșani - FCSB

„I-am propus un fotbalist, l-am întrebat niște lucruri din astea… La multe dintre transferurile de la FC Botoșani el s-a opus. Uite că joacă cu toți acum. Haruț a jucat foarte bine, Moruțan nu mai zic.  El a fost un pic împotrivă. Am făcut mișto mai mult. Nu am avut o discuție serioasă aplicată. E un tip inteligent, care știe ce trebuie să spună. 

I-am salutat pentru că sunt la Botoșani. Când am intrat la ei în lojă, l-am văzut pe Pap (n.r. portarul Eduard Pap). Am zis «dacă mai face și în seara asta o gafă, să vedeți ce tărăboi iese!»”, a glumit Iftime, conform Btonline.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din FC Botoșani - FCSB

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB: 

FC BOTOȘANI - FCSB. „Dacă vedeam meciul ăsta pe vremea lui Pădureanu, nu scăpa de eticheta de blat!” » Prima repriză, disecată la GSP Live

Croiți să facă penalty-uri în debut de meci » Două momente greu de explicat în Botoșani - FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
10216062236330072
Toma Mihai Dan  •  07 Mai 2021, 14:36

Mai lipseste tuica si carnatii ca meciul il stiau deja! Atmosfera tensionata ca la un meci cu miza ce mai!Domnii tovarasi de la FRF cauta dovezi din cate am inteles !? Sa va ierte Cel de Sus!

dorelus
dorelus  •  07 Mai 2021, 10:04

Iată ce-au discutat ,, Cum dracu Meme o țară întreagă vede ca este blat de proastă calitate și noi tot o țineam asa ? Sunt mulți totuși... ,, Mulți da prosti Ieftimie, prosti noi putem sta liniștiți ei bat din gura cum latră câinii la luna. Mulțam pentru cele 6 puncte, umblă șefu la pusculita Hai pa,, Doamne ajută

4142045852506184
Andreicut Andrei Si Ioana  •  07 Mai 2021, 04:18

Si asa ia cfr campionatul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează