FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Il Luce comentează revenirea spectaculoasă a lui Mutu în Liga 1: "S-ar putea rata ca Gică Popescu la Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 13:46

Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la Şahtior Doneţk, a vorbit despre revenirea surpriză a lui Adrian Mutu în fotbalul românesc, atacantul de 34 de ani urmînd să semneze cu Petrolul în această iarnă.

"Ce pot să spun? Mutarea e binevenită pentru că vine un nume în fotbalul românesc. Rămîne de văzut dacă e şi pregătit pentru ea. S-ar putea să fie un lucru bun, dar s-ar putea să se întîmple ce s-a întîmplat cu Gică Popescu la Dinamo.

S-ar putea rata! Gică Popescu n-a mai putut fizic. Ajaccio nu e mai puternică decît Steaua, Petrolul sau Pandurii. Dacă n-a jucat acolo, nu ştiu cum se va descurca aici. Sigur, e o chestiune de imagine, va beneficia de popularitate", a spus Mircea Lucescu la sportro.

Citeşte şi: Transferul anului s-a făcut! » Adrian Mutu revine în Liga 1 din ianuarie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ricco
ricco  •  29 Noiembrie 2013, 07:19

E claar ca Mr. Lucescu a inceput sa-mbatrineasca... la creier... Cum poti sa te mai ratezi la 35 de ani cind practic ai terminat-o cu fotbalul ???... Ca si Gica Popescu cind s-a dus la Dinamo, tot la vreo 35 de ani.... Pur si simplu, NU le mai avea cu fotbalul si astepta ca toti jucatorii adversi sa-i cedeze toate mingiile ca de, el era Gica Popescu,... Ei, 'magarii' NU NUMAI ca nu i-au aratat respect dar iau mai dat si mingia printre picioare... 'magarii' nesuferiti....

bazileon
bazileon  •  28 Noiembrie 2013, 18:45
Postat de doze pe 28 Noiembrie 2013, 16:41

un ratat vorbeste despre alti doi. timpul nu iarta pe nimeni.

De ce nu spui chestia asta la radio sau TV? Ar afla mai multa lume ce judecata sanatoasa ai si poate ai spulbera convingearea ultimilor rataciti in calitatile acestor trei indivizi!

usla
usla  •  28 Noiembrie 2013, 18:45
Postat de doze pe 28 Noiembrie 2013, 16:41

un ratat vorbeste despre alti doi. timpul nu iarta pe nimeni.

De ce-i ratat LUCESCU? E cunoscut in lumea fotbalului de la un capat la altul . Tu cine esti , cine te cunoaste pe tine in afara neamurilor? Asa e cand nu avem ce face si mai ales din invidie, ne jignim oamenii de valoare. Pe unde a calcat LUCESCU tu nici nu poti visa { si altii ca tine}

Vezi toate comentariile (19)
Comentează