FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Ilfovenii au prins curaj: "La anul FC Voluntari se va bate la un loc pentru cupele europene"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 17:34

Adrian Iencsi, antrenorul care a promovat-o pe FC Voluntari în Liga a doua, spune că echipa ilfoveană se va lupta pentru un loc de cupe europene în noul sezon.

"Am urmărit cu interes finala Cupei României, fiind un trofeu în joc. M-a surprins plăcut victoria celor de la Voluntari. Este un trofeu important în vitrină lor. M-am bucurat pentru ei pentru că merită, sunt condiţii foarte bune acolo şi sunt oameni implicaţi în fenomen.

La anul, cu siguranţă se va bate la un loc pentru cupele europene. E un grup care s-a realizat frumos şi va mai face lucruri bune în viitor. Important e să aibă mentalitate pozitivă, să nu se complacă, să nu se mulţumească cu atât", a declarat Adrian Iencsi la Radio Sport Total.

FC Voluntari a câștigat aseară pentru prima dată în istorie Cupa României, în fața Astrei, scor 6-4 după loviturile de departajare.

Ilfovenii ar trebui să meargă în cupele europene încă din acest an, însă formația antrenată de Claudiu Niculescu nu și-a depus dosarul de licențiere și cel mai probabil va rata prezența în Europa, în locul ei urmând să intre Astra. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează