FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Ilie Balaci, determinant în transferul unui străin la CS U Craiova: "Mi s-a spus de contribuția lui"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 20:00

Cesar Meza Colli, 27 de ani, fotbalistul paraguyan transferat la CS U Craiova în această vară, a vorbit despre implicarea pe care regretatul Ilie Balaci a avut-o în transferul său în Oltenia. 

"Mi s-a spus de contribuţia lui Ilie Balaci în transferul meu la Craiova. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Victoria din meciul cu FCSB este şi a lui", a spus Meza Colli. 

Mijlocașul s-a declarat mulțumit de evoluția sa din partida cu FCSB și a prefațat și partida cu Astra Giurgiu de vineri. 

"Duminică am jucat doar 30 de minute, a fost primul meu meci. Eu sunt mulţumit de evoluţia mea pentru că echipa a învins.

Suntem pregătiţi pentru acest meci, sper să jucăm bine şi să câştigăm punctele puse în joc. Eu sunt copleşit de modul în care am fost primit de publicul din Craiova, nu mă aşteptam. Îmi doresc să obţinem în continuare rezultate bune pentru a-i mulţumi pe suporteri. Ne antrenăm mereu pentru a învinge, aşa că vom încerca să câştigăm şi cu Astra. Sper să facem o partidă bună acolo", a spus Meza Colli, în cadrul unei conferințe de presă.

  • Astra - CS U Craiova se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Citește și:  Devis Mangia, decizie categorică: "Florin Gardoş este OUT în acest moment, dar nu e accidentat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează