FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

Ilie Dumitrescu a sesizat un detaliu la FCSB: „Echipa arată diferit când intră el pe teren”

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 07:56 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 09:40

Ilie Dumitrescu a comentat succesul obținut de FCSB pe terenul celor de la Voluntari, scor 2-1, în etapa #28 a Superligii și a remarcat evoluția unui jucător al vicecampioanei.

Ilfovenii au deschis scorul chiar prin fostul jucător al FCSB-ului, Andrei Dumiter (24 de ani), însă trupa lui Elias Charalambous a fost salvată în repriza a doua de Florinel Coman (25 de ani), care a punctat de două ori și le-a adus roș-albaștrilor încă trei puncte esențiale în lupta pentru titlu.

Gigi Becali, spectacol după Voluntari - FCSB: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”
Voluntari - FCSB
Gigi Becali, spectacol după Voluntari - FCSB: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”

Florinel Coman l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „A făcut spectacol”

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător și analist TV în prezent, a comentat prestația FCSB-ului și nu a putut să nu-l remarce pe Coman, cel care a fost MVP-ul partidei și a ajuns la 14 goluri în acest sezon, la egalitate cu Darius Olaru (25 de ani) în fruntea clasamentului golgheterilor din Superliga.

„Cei care au intrat, Miculescu, Alhassan au adus un plus echipei. Cel mai important e ce se întâmplă cu Florinel Coman. A îmbrăcat tricoul de lider și a făcut spectacol. 

Echipa arată diferit când îl folosește pe Miculescu. Găsim jucători care aduc un plus evident. Șut, Radunovic, Târnovanu, care e într-o formă foarte bună și el va avea un cuvânt de spus la echipa națională.

Sunt jucători care au ajuns la o maturitate sportivă, cum sunt Coman, Șut, Olaru, Băluță. În ax stau foarte bine. Lixandru nu a fost la un nivel foarte bun, dar intră Alhassan. Au soluții. Grupul arată foarte bine. 

Coman este în cea mai bună formă sportivă de când este el la FCSB. Este la un nivel extraordinar, e «different class» și forma lui se vede și în rezultatele echipei. Ăsta e liderul, aduce plusul când echipa are nevoie”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport Special.

Mai mult decât atât, analistul TV este convins că FCSB va câștiga campionatul în cazul în care își va menține ritmul de joc. Trupa lui Charalambous este lider detașat în Superliga, cu 61 de puncte și păstrează o distanță de 10 puncte față de Rapid, ocupanta locului 2.

Sunt 10 puncte. Există meciul direct. E un avantaj. Dacă intri cu avantaj în play-off… N-ar trebui să ne gândim doar la FCSB, trebuie să vedem și ce fac celelalte echipe.

E greu să pierzi un titlu la modul în care se prezintă FCSB

- Ilie Dumitrescu

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Elias Charalambous îndemnă la calm, deși echipa sa merge „ceas”

Citește și alte știri:

Nicolae Dică, supărat: „70 la sută din meci am fost mai buni. Ne-au bătut în 5 minute!”
VOLUNTARI - FCSB 1-2
Nicolae Dică, supărat: „70 la sută din meci am fost mai buni. Ne-au bătut în 5 minute!”
Baba Alhassan este sincer, după ce FCSB s-a chinuit cu Voluntari: „Întotdeauna simțim o presiune”
VOLUNTARI - FCSB 1-2
Baba Alhassan este sincer, după ce FCSB s-a chinuit cu Voluntari: „Întotdeauna simțim o presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează