LIGA 1  ·  DINAMO

Ilie Dumitrescu, reacție vehementă după apariția clipului în care Cornel Dinu jignește gloriile lui Dinamo

Un cont de facebook cu numele lui Ilie Dumitrescu postează constant parodii
Un cont de facebook cu numele lui Ilie Dumitrescu postează constant parodii

Vineri, 22 Mai, 21:24

Ilie Dumitrescu (51 de ani) ia atitudine după ce pe un cont de Facebook care i-a furat identitatea a apărut filmarea în care Cornel Dinu (71 de ani) îi jignește pe Ioan Andone, Dumitru „Țețe” Moraru și Gigi Mulțescu. 

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni;
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor”.

Un cont fals de Facebook cu numele lui Ilie Dumitrescu postează constant parodii. Clipul video cu derapajul lui Cornel Dinu a adus din nou în centrul atenției pagina, iar Dumitrescu e decis să pună capăt poveștii. 

Ilie Dumitrescu: „Este furt de identitate”

„Mai mult decât să merg la Poliția Capitalei și să merg la Poliția Sectorului 1, voi trimite mai multe mesaje la Facebook. Ei trebuie să ia măsuri, pentru că este un furt de identitate. Tot încearcă să-mi strice imaginea și să mă facă să arăt rău în fața oamenilor. Sper că utilizatorii de Facebook să știe că acela nu e contul meu adevărat”, a spus Ilie Dumitrescu în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO / Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Citește și alte știri despre videoclipul în care apare Cornel Dinu: Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (18)

portardelegenda  •  23 Mai 2020, 08:37

Ca Dinu barfeste si e luat in freza e clar o mare bila neagra . Dar ca spune ADEVARUL ( IN VINO VERITAS) , asta e indubitabil din pacate. Si cred ca cel mai grav lucru este sa nu le spuna oamenilor respectivi in fata( particular) ceea ce crede despre ei ,(fara sa fi baut inainte pentru as face curaj) . Asta daca e barbat, asa cum se da. Ce zici maestre ai sange in instalatie?

valu4ever  •  23 Mai 2020, 08:35

***,cum i se strica lui imaginea de sleit el si *** de danciulescu au gasit prostii de la digi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauanuefcsb  •  23 Mai 2020, 06:37
Postat de tiberiu33 pe 23 Mai 2020, 00:55

ai auzit si tu ca randoom la clonat pe ilie dumitrescu ?

El e? Ireal ce distrus!

Vezi toate comentariile (18 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1