FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCSB 0-1

Ilie Dumitrescu îl aplaudă pe Dică » Mutarea prin care crede că l-a făcut „mat” pe Bergodi: „Bravo, mi-a plăcut! Acolo a câștigat meciul”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 07:09 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 09:34

Ilie Dumitrescu (53 de ani) consideră că Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, l-a „subordonat” tactic pe Cristiano Bergodi în a doua repriză a meciului câștigat de roș-albaștri la Sf. Gheorghe, 1-0 cu Sepsi OSK.

FCSB a scăpat fără gol primit în prima parte a meciului cu Sepsi OSK, în care covăsnenii au ratat un penalty prin Alexandru Tudorie, și a rezolvat partida în a doua parte, când Andrea Compagno a înscris de la punctul cu var.

Ilie Dumitrescu consideră că deciziile luate de antrenorul Nicolae Dică au cântărit extrem de mult în rezultatul final. Printre altele, îl laudă pe Dică pentru înlocuirea „închizătorului” Malcom Edjouma, a cărui prestație a fost notată cu 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?
halep, depistată pozitiv
Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?

Ilie Dumitrescu aplaudă schimbarea făcută de Nicolae Dică în Sepsi OSK - FCSB

„Mi s-a părut foarte inteligent modul în care a gândit Dică a doua repriză. L-a scos pe Coman, a intrat Omrani. Compagno scoate maximum la faza de penalty, apropo de jocul cu spatele. Scoate foarte multe faulturi în multe momente de joc, este foarte inteligent.

L-a scos pe Edjouma, și asta mi-a plăcut foarte mult. Nu a fost într-o seară bună, n-a avut viteză bună de joc, tonus, intensitate. A intrat Oaidă și acolo au câștigat mijlocul terenului. Dică a câștigat duelul tactic în a doua parte a jocului”, a opinat Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Edjouma a fost apostrofat seara trecută și de Gigi Becali, patronul de la FCSB: „M-a dezamăgit Malcom. Era favoritul meu, dar noi am jucat în 10 oameni azi. El încurca echipa, le zicea lor să vină să o ia, că el nu vrea să paseze. Și acum am încredere în el, dar trebuie să știe că nu se joacă așa fotbal. În meciurile tari, cu OSK, trebuie să fii atent”.

Târnovanu a fost omul meciului, decisiv și la 11 metri, și la acțiunea în care a închis foarte bine la Rondon

- Ilie Dumitrescu

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB: 

Dică recunoaște: „Am făcut schimbarea ca să tragem de timp”

Jucătorul lui Sepsi a izbucnit la interviu, după penalty-ul dat de Bîrsan: „Dacă eu pot să îl dau jos pe Compagno, înseamnă că sunt Van Dijk”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
Dobermannul
Dobermannul  •  25 Octombrie 2022, 21:28
Postat de mihai041 pe 25 Octombrie 2022, 19:45

Care, presă, mincinosul! Presa vă acoperă. Tratează lucrurile de parcă, nimic, nu s-ar fi întâmplat. Ne învârtoșăm împotriva hoției, la toate nivelurile, din jurul acestei echipe. HOȚILOR! La fel ca și conducătorii acestei echipe ați furat în toată istoria voastră. Pe toate căile posibile.

Conspirationita rapidista. Voi ar trebui sa va apelati la un medic ca suferiti rau de tot.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  25 Octombrie 2022, 20:56

Cand Sepsi a ratat un penalty, iar fcsb-ul a primit unul mai mult decat usor acordat din care a si castigat meciul....cum poti face o analiza prin care sa lauzi tactica antrenorului si sa spui ca acolo a castigat meciul?!? Retrospectiv gandind, daca Sepsi marca....fcsb-ul nu avea cum sa castige meciul, iar daca nu primeau acel "penalty"...cum castigau?

realsteaua
realsteaua  •  25 Octombrie 2022, 20:27
Postat de tristan pe 25 Octombrie 2022, 15:45

sper sa nu castife 10SB campionatul pana nu va avea un antrenor adevarat care sa nu i permita lui Jiji sa si bage ratul..adaca trebuie sa dureze inca 30 de ani trebuie asta ,atunci asa sa fie

Da tu câți ani crezi că va mai "trăi" Jiji în fotbal ? 5-10 ani maxim după care o să auzi de el doar la slujbe.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează