FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Bere la borcan, „o creolă superbă” și un tată pasionat de fotbal! Ilie Dumitrescu, dezvăluiri senzaționale pentru GSP: „Asta-mi place să beau cel mai mult”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 20:30

Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotbaliști români din istorie, a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu" de pe GSP.RO și a oferit detalii neștiute din viața sa personală: de la preferințe în materie de alcool, dar și cea mai tare aventură sexuală pe care a avut-o în Anglia.

În perioada când Ilie juca la Steaua, tatăl său avea o cârciumă de cartier. Iar după victorii, Ilie povestea că berea rece se bea la borcane, nu la halbă.

Ilie Dumitrescu: „Eu beau un vin bun sau șampanie"

„Eu n-am băut bere și nici acum nu beau bere. Nu le-aveam cu berea. Eu n-am băut niciodată whisky sau votcă. Sau tequila în Mexic. Niciodată! Nu mi-a plăcut. Eu beau un vin bun sau șampanie. Eu aveam locurile mele. Mergeam la fostul Hotel București sau la Lido în spate, la piscină. Aveam... Mi-a plăcut viața!", a mai dezvăluit fostul internațional.

Provine dintr-o familie de steliști

Analistul TV și-a adus aminte de începuturile sale de fotbalist și a vorbit de relația pe care o avea cu părinții săi.

„Mama m-a susținut și ea în tot ce-am făcut în viața asta. Tata era fan Steaua sută la sută și mergea la fiecare meci. M-a luat la stadion de la 2-3 ani. Eu de-atunci eram la fotbal, iar la 8 ani m-am legitimat. Tata mi-a transmis tot ce a însemnat dorința asta de a juca și de a face performanță. El era stelist înnebunit! Și în ultimii ani de viață, vorbeam mult la telefon despre Steaua. Și vorbeam despre echipă", a spus Ilie.

O aventură cu soția unui polițist din Anglia: „Era o creolă superbă!"

Într-un moment de sinceritate, Ilie Dumitrescu și-a amintit de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995).

„Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat", a spus Ilie.

Acesta a continuat relatarea: "Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret".

Dennis Man, salt în Premier League? Este dorit de echipa de pe locul 7 din Premier League

CITEȘTE ȘI:

FCSB. Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Cum arată acum lista salariilor: medie de play-out

FCSB. Marius Lăcătuș îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu ar fi prea inteligent din partea ta să vii cu echipa în Ghencea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
godot
godot  •  08 Aprilie 2020, 11:25

Daca-l intrebi cate litere are alfabetul sau ce e ala pronume, habar nu are. E imaginea perfectă a parvenitului, formă fără fond.

rocky2
rocky2  •  08 Aprilie 2020, 10:16
Postat de Valentin Soltuz pe 07 Aprilie 2020, 21:14

Ilie a invatat la scoala nr 131 din Rahova. Mama lui vindea seminte si tigari (BT) sub geamul meu. Tatal lui, mereu cu camasa alba, scrobita, era cel care "tinea de sase" pt toate "vanzatoarele"...

De acolo inseamna ca i-au ramas gusturile rafinate pentru Chardonnay si Dom Perignon! Asta nu pricepeam noi...

krnevic
krnevic  •  07 Aprilie 2020, 22:54

Cat despre cuceririle sale, hai sa recunoasca si paternitatea celebrului Mihaita din Berceni, care sustine ca e tac-su. Si il cred pe Bercenar, ca seamana cu Ilie, ca 2 picaturi de apa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează