FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

FCSB. Marius Lăcătuș îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu ar fi prea inteligent din partea ta să vii cu echipa în Ghencea”

Marius Lăcătuș și Gigi Becali au lucrat împreună, dar acum sunt rivali +14   FOTO
Marius Lăcătuș și Gigi Becali au lucrat împreună, dar acum sunt rivali

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 08:26

Marius Lăcătuș, fost antrenor la CSA Steaua, în Liga 4, a vorbit despre situația stadionului Ghencea, reconstruit din banii statului, și spune că FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, nu ar trebui să joace din nou acolo.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua.

Fostul mare fotbalist s-a implicat și el în disputa dintre fanii FCSB și fanii CSA Steaua cu privire la dreptul celor de la FCSB de a juca în Ghencea. „Fiara” este de părere că Gigi Becali ar face o greșeală dacă ar decide să își ducă echipa pe noul stadion.

„Stadionul «Steaua» arăta foarte bine şi înainte. Gazonul era de o calitate extraordinară. Am văzut şi proiectele noului stadion şi ce se face şi cred că va fi unul dintre cele mai frumoase din România, poate cel mai frumos. Chiar peste Arena Națională. 

Dacă va juca FCSB pe Ghencea? Nu cred că ar fi cea mai inteligentă mișcare a lui Becali, aceea de a veni să joace în Ghencea. Va fi contestat de către suporteri. Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu brațele deschise” a declarat Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

  • Într-un sondaj GSP.RO, 12.635 de fani au răspuns, până acum, la întrebarea „Ar trebui lăsată și FCSB să joace pe noua Ghencea?”. Dintre aceștia, 9.714 (77%) consideră că echipa lui Becali ar trebui să poată folosi stadionul construit din bani publici.

Cum arată acum Stadionul Ghencea

+10 FOTO

Stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Stadionul „Steaua” întețește conflictul FCSB - CSA » Gheorghe Mustață, contre dure în direct cu ultrașii din „Sud”: „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani după pandemie!”

S-a întors roata la FCSB: cum e jucat pe degete Gigi Becali de Bogdan Planic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  08 Aprilie 2020, 07:15

Cei de la peluza sud sunt cumva investitorii strategici de la noul stadion? Rău face Becali că nu îi dă lui Lăcătuș ceva mărunțiș pentru că imediat va face "rocada" mare fostul antrenor și de la FCSB!

breitner
breitner  •  07 Aprilie 2020, 12:46

Una e sa vrei si alta e sa poti! Si de cand ciobanul da dovada de inteligenta?

189254898748309
Claude SH  •  07 Aprilie 2020, 11:43
Postat de emil1986 pe 07 Aprilie 2020, 10:48

Tu traiesti in provincie, la tine la Cluj, n-ai de unde stii cum sta treaba in Bucuresti, dar vorbesti ca sa te afli in treaba, si mai ales din frustrare. Toti stelistii pe care-i stiu din Bucuresti sunt cu echipa din prima liga. Doar cei platitii de Oprea si fii-su, plus alti cativa prostalai cu 0 neuroni sustin acea clona numita CSA. Da au fost si 1.000 de spectatori, cum si la Cluj au fost si pe oricare alt stadion din tara. Motivele au fost diverse, de la jocul slab, la vremea potrivnica, la orele de disputare. Inca o data iti spun, nu mai abera ca esti baiat mare si te faci de ras!

Dragul meu chibit, CFR nu a avut în acest an sub 1000 de spectatori. Cei mai putini au fost 2200 cu Sepsi. Te rog sa ma scutești cu opiniile tale nedocumentate, vorbești totuși de Campioana Fotbalului Românesc adică C. F. R.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează