FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CLINCENI 1-1

Ilie Poenaru, cu lacrimi în ochi la interviu: „Era foarte bine poziționat! Dă-ne ce e al nostru!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 21:58 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 23:19

Partida dintre Viitorul și Academica Clinceni s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în runda cu numărul 26 din Liga 1, iar Ilie Poenaru a venit cu lacrimi în ochi la conferința de presă, după ce echipa sa a pierdut două puncte vitale pentru calificarea în play-off.

Ilie Poenaru a avut lacrimi în ochi la interviul care a avut loc după partida cu Viitorul Constanța. Poenaru a declarat că Chunchukov ar fi trebuit să îl marcheze pe Juvhel Tsoumou la faza la care congolezul a restabilit egalitatea pe tabelă, în prelungirile partidei. Antrenorul Clinceniului a acuzat și faza din minutul 82, când echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty. 

Ilie Poenaru: „Era foarte bine poziționat! Dă-ne ce e al nostru!”

„A patra defensivă din campionat și am luat un gol de tot râsul. Nu aveam voie să primim un asemenea gol. Aveam marcaj, știau foarte bine. Chunchukov trebuia să îl marcheze, a greșit el, dar sunt 11 jucători în echipă. A strigat și Gardoș la ei că este liber. A fost o lipsă de reacție, păcat. Nu pot să nu îi felicit pentru jocul și atitudinea de astăzi. În prima repriză a fost un joc controlat, iar în a doua repriză, chiar dacă am făcut pasul puțin în spate, ne-am retras, ei oricum nu au avut ocazii clare sau nu au ajuns în careul nostru.

Am primit un gol nemeritat, nu pot să nu spun că nu a fost penalty clar. Încercăm să îi protejăm. S-a văzut foarte clar. Nu îmi place să vorbesc de arbitraj, dar era foarte poziționat! Nu am cerut nimic. Dă-ne ce e al nostru! Eu zic că făceam 2-0 și jocul era închis. Eu îi înțeleg, sunt oameni, dar în fiecare etapă se greșește la noi. Încercăm să fim alături de ei, să îi sprijinim, să nu punem presiune pe ei. Nu se poate, să se concentreze mai mult, să fie mai atenți. Pierdem două puncte și din cauza noastră, dar asta este acum”, a declarat Ilie Poenaru la Look Sport+.

Ilie Poenaru: „Ei nu sunt pregătiți să joace mai mult”

Anul trecut nu spunea nimeni că terminam cu 3-4 juniori în teren, când aveam jucători de calitate. Este o presiune foarte mare pentru ei, trecerea de la republicani la echipa mare. Ei nu sunt pregătiți să joace mai mult. Andronic este un jucător care a jucat la Botoșani și CFR. Așa am simțit azi și i-am și zis că o să marcheze. Bravo lui, o să dau credit în continuare copiilor, dar deocamdată nu sunt pregătiți pentru acest nivel. Se pune presiune prea mare pe acești jucători.

Ne punem singuri presiunea asta dacă ne gândim la play-off. Prin ceea ce am făcut, prin rezultatele pe care le-am avut, am fost în primele 6. O să fim dezamăgiți dacă o să cădem. Am jucători cu experiență, cu CV-uri impresionante” a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

Sorin Paraschiv: „Arbitrii nu știu să arbitreze și noi îi pregătim pentru VAR”

„Am condus aproape tot meciul, am făcut un meci bun. Nu avem nevoie de VAR la o asemenea fază. Probabil se închidea meciul la acel penalty. Noi trebuie să pregătim arbitrii, nu știu să arbitreze și noi îi pregătim pentru VAR. Era poziționat, nu avea cum să nu vadă. Jucătorul șchiopăta. Ori nu știe, ori nu a vrut să dea penalty. Cum să îi mai învățăm noi pentru VAR, să dăm sute de mii de euro. Băiatul ăsta nu a jucat fotbal în viața lui. Sunt foarte dezamăgit de prestația lui din această seară.

Am greșit, fază clară de marcaj. Le-a zis la pauză că intră Tsoumou, i-a zis cui trebuie să îl marcheze. Arbitrajul este sub fotbalul românesc în acest moment. Asta este, ei sunt șefii, ei au raportul la îndemână. Au pixul în mână și fac tot ce își doresc ei. Va fi foarte greu să îl prindem. S-au apropiat echipele de noi. Suntem tot la mână noastră, va fi dificil, dar avem șanse”, a declarat Sorin Paraschiv, team manager la Clinceni, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Sunt 6 locuri, sunt 9 echipe care se bat pe locurile astea. Ne așteptam la un campionat disputat pentru play-off. Suntem o echipă organizată, cu jucători cu experiență și juniori buni din punct de vedere tehnic.

Octavian Vâlceanu, portar Academica Clinceni

Eu când joc, îmi fac treaba și dau totul pe teren. Noi trebuie să jucăm cât mai bine, nu vreau să mă gândesc la play-off. Punem presiune pe noi degeaba. Am învățat foarte multe de la Cristi Tănase, care este un băiat deosebit, ca restul colegilor

Răzvan Andronic, atacant Academica Clinceni

VIDEO. Cristian Bivolaru, semnal de alarmă: "Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu trebuie să se întâlnească. Vrem VAR!"

Citește și alte știri din Liga 1:

Ar fi lovitura anului! Dan Petrescu ar putea reveni rapid în Liga 1: 50.000 de euro pe lună și contract pe 2 ani și jumătate

Leo Grozavu a luat foc: „N-am mai văzut așa ceva la Sepsi! Mi-e rușine!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  06 Martie 2021, 07:06
Postat de bridges pe 06 Martie 2021, 06:37

Ce cauta comunele astea din Ilfov in prima liga? Ce cauta? Ai senzatia ca e o competitie sateasca! Lipsesc Steaua, Rapid, Sportul Studentesc, Timisoara, Constanta, Brasov dar avem Clinceni si Voluntari, asta pentru ca a retrogradat Chiajna. Cu fotbalul asta vrem sa scoatem puncte in Europa?

Fosta Steaua actuala FCSB nu lipseste, este inca prezenta in Liga 1, cat despre celelate, daca erau atat de bune pe cat iti inchipui tu, atunci nu dispareau in detrimentul echipelor din Ilfov.

bridges
bridges  •  06 Martie 2021, 06:37

Ce cauta comunele astea din Ilfov in prima liga? Ce cauta? Ai senzatia ca e o competitie sateasca! Lipsesc Steaua, Rapid, Sportul Studentesc, Timisoara, Constanta, Brasov dar avem Clinceni si Voluntari, asta pentru ca a retrogradat Chiajna. Cu fotbalul asta vrem sa scoatem puncte in Europa?

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  06 Martie 2021, 05:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează