FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CLINCENI 1-1

FOTO Hai cu VAR-ul! Ce (NU) a văzut arbitrul?! Încă o greșeală imensă, rezultat viciat!

În minutul 82 al meciului dintre Viitorul și Academica Clinceni, la scorul de 1-0 pentru gazde, ilfovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty / Capturi Digi Sport +4   FOTO
În minutul 82 al meciului dintre Viitorul și Academica Clinceni, la scorul de 1-0 pentru gazde, ilfovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty / Capturi Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 22:20 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 22:39

În minutul 82 al meciului dintre Viitorul și Academica Clinceni, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, ilfovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

Detalii despre Viitorul - Clinceni 1-1, AICI

Programul + rezultatele rundei #26 din Liga 1

Chunchukov i-a luat fața lui Cojocaru în momentul în care portarul lui Rednic a încercat - fără succes - să respingă o minge aflată în aer. 

Bulgarul a fost pur și simplu doborât de intervenția neglijentă a lui Cojocaru! Inexplicabil, „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să continue. O greșeală care s-ar fi corectat, cel mai probabil, cu ajutorul VAR-ului, tehnologie de care Liga 1 nu se va bucura însă prea curând.

FOTO Captură TV Digi Sport
FOTO Captură TV Digi Sport
FOTO Captură TV Digi Sport
FOTO Captură TV Digi Sport
FOTO Captură TV Digi Sport

Greșeala mare de arbitraj a influențat finalul de meci, întrucât Viitorul a egalat în prelungiri, grație golului marcat de Tsoumou.

Varianta optimistă: VAR peste 6 luni

Dacă FRF va accepta să plătească pregătirea arbitrilor, Liga 1 ar avea VAR, în cel mai bun caz, peste 6 luni, după cum spune președintele Ligii, Gino Iorgulescu: „Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni - poate 8 - abia atunci vom putea avea VAR”.

Clasament Liga 1: Viitorul, tot mai departe de play-off

Eric, totul despre relația cu Hagi și plecarea de la Viitorul: „I-am arătat soției, nu credeam că vorbește așa despre mine”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Se bagă în teren? :D Antrenorul din Liga 1 care a uimit la antrenamente » Reușită de senzație!

MM Stoica, atac virulent la adresa unui expert TV: „Lasă-ne!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
176901212832165
Dan Petnaise  •  06 Martie 2021, 13:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Martie 2021, 11:06

Si cine sa fie„arbitri judecatori”?Tot slugile lui Becali?

loko1
loko1  •  06 Martie 2021, 09:09

Oare cine a platit aceasta vizibila greseala?Regele care tot striga hotii sau strambul care se declara nemultumit de egal.Mai arbitrule testat oftamologic ,de ce nu intrebi arbitru de linie,ca poate el a vazut mai bine,sau tu esti principalul,si stii bine ce ai de facut ?Oare e sincer Becali,cand spune ca sponsorizeaza implementarea VAR ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează