FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ

Reacția lui Ilie Poenaru, după ce partida Academica Clinceni - FC Argeș a fost amânată

Ilie Poenaru +7   FOTO
Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 12:13 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 15:29

Academica Clinceni ar fi trebuit să joace sâmbătă, pe teren propriu, cu FC Argeș, de la ora 12:30. Din cauza terenului impracticabil, partida a fost amânată pentru duminică.

Vezi AICI rezultatele și programul etapei #13!

Ilie Poenaru, antrenorul gazdelor, a vorbit despre situația creată de terenul impracticabil: „Nu ne putem pune cu natura, nu avem ce să facem. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci, dar, din păcate, terenul la momentul acesta este impracticabil și nu putem pune integritatea jucătorilor în pericol. Se joacă mâine la ora 11:30. Mare lucru nu avem cum să schimbăm. 

Depinde ce se întâmplă în acestă noapte, dacă va mai ploua. Cei din conducere fac eforturi foarte mari pentru ca mâine să se joace meciul. Terenul va fi destul de moale și nu stiu cât de mult putem să punem în practică jocul nostru de până acum”.

 VIDEO. Cum arăta sâmbătă terenul de la Clinceni

Ce spune Regulamentul

Potrivit ROAF (Regulamentul de organizare a activității fotbalistice), dacă meciul nu poate fi reluat după 60 de minute va fi reprogramat în ziua următoare. Dacă partida nu se poate disputa nici în ziua următoare, forul organizator va stabili o nouă dată.

Jocurile oficiale nu pot continua dacă terenul devine impracticabil, potrivit dispoziţiilor prezentului regulament, sau din cauza întunericului (în cazul jocurilor care nu sunt programate în nocturnă).

Jocul poate fi întrerupt pentru cauzele arătate mai sus, numai de arbitru.

Jocul va fi reluat în aceeaşi zi, în cel mult o oră de la întrerupere, dacă terenul devine practicabil sau condiţiile atmosferice au devenit favorabile desfăşurării jocului.

Dacă reluarea jocului nu este posibilă în maxim 60 de minute de la momentul întreruperii, jocul se va desfăşura a doua zi, la o oră care va fi stabilită de comun acord de cele două echipe, fiind reluat din minutul în care a fost întrerupt. În cazul în care echipele nu ajung lan un acord privind ora la care se va relua jocul, acesta se va relua la ora la care a început în ziua precedentă. Prin excepţie, jocurile de juniori întrerupte de arbitru, care nu mai pot continua în aceeaşi zi, în maxim 60 de minute de la momentul întreruperii, vor fi reprogramate de forul organizator.

Dacă arbitrii se declară indisponibili pentru a doua zi, se va cere comisiei competente să delege alţi arbitri, sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, jocul se va reprograma.

În cazul în care jocul nu se poate disputa nici a doua zi, din cauza aceloraşi condiţii care au determinat întreruperea sa, jocul va fi reprogramat de forul organizator conform dispoziţiilor prezentului regulament, urmând să se dispute în întregime, situaţie în care avertismentele primite de jucători se anulează

La jocurile amânate pentru a doua zi, dacă arbitrii şi observatorii sunt din altă localitate, cluburile organizatoare sunt obligate să asigure cazarea şi masa acestora şi să suporte cheltuielile suplimentare
- articolul 16 din ROAF

+3 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Antrenorul piteștenilor, dezarmat: „De 50 de ani nu am văzut așa ceva!”

După Radunovic, FCSB mai vrea doi jucători din Liga 1! Pentru unul se bate cu Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1459820170715089
Bogdan Geovani  •  12 Decembrie 2020, 16:14

Asta se intampla in cacata de romanie nu se investeste bani in fotbalul romania ptr finantarea cluburilor din liga 1 liga 2 liga 3 si in infrastructura stadioanelor cu drenaj bravo.ungarei ptr ca investete in fotbalul ungar finantarea cluburilor si infrastructura stadioanelor atata timp cat guvernul romaniei nu investeste in sport niciodata nu ii ajungem din urma pe unguri suntem o romanie de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cineva
cineva  •  12 Decembrie 2020, 16:03

Nea ilie, cu natura nu poti sa te pui, este adevarat, dar un sistem de drenaj la teren eu zic ca poti sa il faci nu!? Ce zici?

whitesnake
whitesnake  •  12 Decembrie 2020, 15:37

afara cu echipele din ilfov si cele fara stadion !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează