FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Cum se pregătesc „roș-albaștrii” de restartul Ligii 1

FCSB a jucat ultimul meci în Liga 1 pe 8 martie, 3-1 cu CS Universitatea Craiova // Sursă foto: captură Facebook +6   FOTO
FCSB a jucat ultimul meci în Liga 1 pe 8 martie, 3-1 cu CS Universitatea Craiova // Sursă foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 15:59

FCSB continuă antrenamentele în vederea reluării Ligii 1, competiție care ar trebui să revină pe 12 iunie.

Lege nouă în Liga 1: ești pozitiv, pierzi la „masa verde”!

În grupuri de câte 4, roș-albaștrii au exersat diferite exerciții respectând în același timp normele prevăzute de autorități pentru sportivii profesioniști. Jucătorii vor fi testați din nou zilele viitoare, după ce primele rezultate au ieșit negative.

VIDEO FCSB se pregătește de restartul Ligii 1

„Jucătorii FCSB continuă pregătirea centralizată, în așteptarea reluării Ligii 1 și a Cupei României. Fotbaliștii se antrenează în grupuri de câte patru, care au fost stabilite încă de la intrarea în cantonamentul de la Baza Sportivă FCSB”

FCSB

FCSB a intrat în cantonament de vineri

Odată cu ieșirea din starea de urgență, pe 15 mai, roș-albaștrii s-au reunit la baza de pregătire din Berceni. Luni, 18 mai Fotbaliștii vicecampioanei s-au prezentat tot în grupe de câte patru și la ore diferite, înainte de controale acestora fiindu-le luată temperatura.

+2 FOTO

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Fostul oficial de la Dinamo îl caracterizează pe Gigi Becali: „Cu el nu colaborezi, execuți!”

Veste proastă pentru Gigi Becali! » „FCSB nu poate juca pe arena Arcul de Triumf”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
112361630474763
Ilie Riti  •  20 Mai 2020, 17:57
Postat de liga_a_4_a pe 20 Mai 2020, 17:53

FC FCSB e pe cracă. Va intra în FALIMENT dacă nu prinde grupele Europa League. La polul opus Steaua București e pe val. Are stadion nou și va promova la pas în Liga a 3-a și poate chiar va fi invitată in L2.

Ha, ha, ha!! Aiureaza unul dintre cei catva sute de fanatici galagiosi pripasiti pe la poarta Cazmatei Staliniste a Armatei-CSA, cerand pomana de la stat fotbal militarizat. Asta s-a putut in RSR si URSS, se mai poate in Coreea de Nord, dar in niciun caz in UE!!!

liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  20 Mai 2020, 17:53

FC FCSB e pe cracă. Va intra în FALIMENT dacă nu prinde grupele Europa League. La polul opus Steaua București e pe val. Are stadion nou și va promova la pas în Liga a 3-a și poate chiar va fi invitată in L2.

fremenul
fremenul  •  20 Mai 2020, 17:40

Galben-albastrii*

Vezi toate comentariile (4)
Comentează