FOTBAL  »  Superliga  »  PATRIARHIE

VIDEO Imagini rare: Gigi Becali a citit Psalmul 50 la Catedrala Patriarhală, la 12h după dezastrul suferit de FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 11:15 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 11:45

La 12 ore după ce FC Voluntari a smuls un punct care o poate costa campionatul pe FCSB, Gigi Becali a fost prezent la Catedrala Patriarhală, acolo unde a rostit Psalmul 50, înainte de începutul liturghiei. 

Becali este foarte apropiat de Biserică și a spus în nenumărate rânduri că vrea să se retragă la o mănăstire când ajunge la o vârstă înaintată. Prezența lui Becali la Catedrala Patriarhală este surprinzătoare și onorantă pentru patronul FCSB, în condițiile în care aceasta este biserica în care slujesc cei mai înalți ierarhi din București. 

Becali a fost la biserică și înainte de partida cu Universitatea Craiova

Pe Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu-l mai interesează de mult să vadă meciurile live de pe stadion, nefiind prezent la meciul cu Universitatea Craiova.

A plecat din București pentru a merge la Drăgășani-Vlașca, la biserica pe care a ctitorit-o în toamna anului trecut împreună cu sora sa, Domnica Geambazi. De la eveniment n-a lipsit soția latifundiarului, Luminița. La slujba de duminică au asistat în jur de 5.000 de persoane, pelerini veniți din toate zonele țării. Inclusiv Valeriu Argăseală a fost la această slujbă, apoi a condus în jur de 170 de km pentru a ajunge la Craiova.

„Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine”, a transmis omul de afaceri. Becali a urcat şi pe scenă, alături de un sobor de preoți.

Imagini rare: Gigi Becali a citit Psalmul 50 la Catedrala Patriarhală, la 12h după dezastrul suferit de FCSB
Gigi Becali, la hramul Bisericii Pantocrator, pe care a ctitorit-o, foto: captura Antena Sport

Citește și: 

Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”

Becali spune stop! Măsura categorică pe care o va pune în aplicare dacă FCSB pierde campionatul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
22robert03
22robert03  •  15 Mai 2022, 17:50

Ecce homo.))

rocky5
rocky5  •  15 Mai 2022, 17:41

S-a rugat Gigi ca să-i ajute "mniezo" pe olteni că să-i încurce pe clujeni si să mai vândă el niște jucatori! Ăsta e scopul ecleziastic al ciobanului!

dobrin
dobrin  •  15 Mai 2022, 17:11

Niluia-mi, Dumnidzale, după marea nilă a ta, ș-după mulțîmea a niluiriloru a tale așteardze fărădileagea a mea. Ma multu mi-aspeală di fărădileagea a mea, ș-di amîrtia a mea cură-mi. Că fărădileagea a mea eu u cunoscu, ș-amîrtia a mea năintea a mea easte daima. :))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează