FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Impresara lui Patrick Ekeng, furioasă după decizia Curții de Apel: „Răutate și nepăsare! E o nedreptate”

Laurette Nogo a fost cea care l-a adus pe Patrick Ekeng în România
Laurette Nogo a fost cea care l-a adus pe Patrick Ekeng în România

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 18:27 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 18:44

Laurette Nogo, impresara regretatului Patrick Ekeng, a reacționat pe Facebook, după ce Curtea de Apel a anunțat astăzi decizia definitivă în cazul morții dinamovistului Patrick Ekeng.

  • Medicul Mihaiela Elena Duță, cea care trebuia să-l resusciteze pe fotbalist, a primit un și 6 luni de închisoare, cu suspendare, și 60 de zile de muncă în folosul comunității.
  • Cererea lui Nathalie, văduva lui Patrick, de a primi daune de 655.200 euro a fost respinsă ca fiind inadmisibilă.

Laurette Nogo a fost cea care l-a adus pe Patrick Ekeng în România, în 2016. Verdictul dat astăzi de Curtea de Apel a nemulțumit-o pe impresară, care a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

Laurette Nogo: „Simt că e o nedreptate!”

„Atât a costat viața ta, Patou, un an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, și 60 de zile de muncă în folosul comunității, şi 220.000€ !!! Oare la viața ta cine s-a gândit cu "milă"? La copii tăi cine s-a gândit cu "milă"? La familia ta cine s-a gândit cu "milă"? 

Eu nu simt aceeași "milă", ci doar că o nedreptate e făcută... iar unii consideră că este totul bine. Nu sunt aspră, sunt doar realistă, iar această realitate e destul de dureroasă, încă! Orice se întâmplă, nu îl mai poate readuce la viață pentru că acel timp în care se mai putea a fost pierdut cu răutate şi nepăsare! Doamne, tu eşti cel care nu dormi, în tine mai are încredere familia şi eu, că o să fie totul bine”, a scris Laurette Nogo. 

2 minute și 47 de secundeau trecut între momentul prăbușirii lui Ekeng pe gazon și urcarea lui în salvare. Până când ambulanța a ajuns la Floreasca au trecut în total 7 minute!

Cum a murit Ekeng

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

VIDEO Laurette Nogo, despre cazul morții lui Ekeng

Vezi și: 

Curtea de Apel, decizie definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng! Ce despăgubiri primește familia fostului jucător de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  22 Februarie 2021, 20:02

Ddb nu a avut ambulanță la stadion, a avut un taxi pe post de ambulanța. Nu cred că scapă chiar așa ușor !

willhelm
willhelm  •  22 Februarie 2021, 19:37

eu tot nu inteleg cum instantele dau asemeena sume exorbitante? adica serios. macar daca ar fii intrat in insolventa firma de asigurari si nu s-ar mai plati nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează