FOTBAL  »  Superliga  »  VACCIN CORONAVIRUS

VIDEO Încă un antrenor din Liga 1 anunță că refuză să se vaccineze împotriva COVID-19

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2021 20:40 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 21:25

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a dezvăluit la GSP Live că nu ia în calcul să se vaccineze împotriva COVID-19.

„Părerile sunt împărțite în ceea ce privește vaccinarea. Fiecare este liber să aleagă ce vrea să facă cu viața lui. Nu am să mă opun dacă sunt jucători care vor să se vaccineze. Nu am puterea de a le impune să facă ceva sau să nu facă. Dacă vom fi condiționați, atunci e altceva. 

Dar, atât timp cât alegerea ne aparține, nu pot să-i oblig să facă un lucru. Personal, nu, nu mă voi vaccina”, a declarat Marius Croitoru, la GSP Live. 

Peste 1,5 milioane de români s-au vaccinat până acum în România

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, peste 1,5 milioane de persoane s-au vaccinat până acum în România.

România se află pe locul 7 în lume în ceea ce privește vaccinarea cu ambele doze de vaccin anti-Covid, a anunțat vineri instituția.

Vaccinarea împotriva COVID-19, recomandată de medici și specialiști în domeniul medical, a început peste tot în Uniunea Europeană în decembrie 2020, vaccinul fiind considerat un proces sigur, fără riscuri.

Leo Grozavu, circumspect în privința vaccinului anti-COVID-19

Și Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, are urme de îndoială cu privire la vaccinul împotriva Covid-19

„În momentul de față nu știu ce să fac. Vom vedea ce se întâmplă în fotbal, dacă vom fi obligați, nu avem de ales. Dar dacă e o chesitune benevolă, voi vedea, mai aștept. Sunt circumspect pentru că văd că sunt niște reacții adverse. Încercăm cu alte metode să fim rezistenți în fața acestui virus. Am făcut vaccinul antigripal și nu am avut nicio problemă. Însă e diferit, acela era testat, știam că nu-s probleme. Însă nu mi-e teamă să o fac, n-am niciun fel de problemă dacă devine obligatoriu” 
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Peripețiile sirianului Al Mawas în România: „Era speriat, săracul. A fost pur și simplu terorizat!”

EXCLUSIV Marius Croitoru a răbufnit la adresa arbitrilor: „Cum să nu țip? Doar așa intrăm în normalitate!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
remarque
remarque  •  28 Februarie 2021, 22:51

pamatul este plat. Si soarele se invarte in jurul pamantului. O stie oricine. Vaccinul impotriva covid permite sa iti fie introduse in corp mai multe cip-uri prin care esti controlat. Practic ai tot in vaccin, inclusiv senzori de parcare.

metaljuve
metaljuve  •  28 Februarie 2021, 19:00

Dupa fata iti dai seama cat de prost e, nici nu trebuia sa mai spuna ca nu vrea vaccin:)))

alex18
alex18  •  28 Februarie 2021, 16:39

Vorbesti tampenii cat tine de mari maestre. Vaccinul nu previne contactarea coronavirusului ci te ajuta sa nu faci o forma mai severa. Deci chiar si vaccinat poti sa il iei si sa il dai mai departe. Asa ca vezi-ti tu de treaba ta, lasa-ne pe noi “antivacinistii” in pace, si nu mai vorbi tu in numele nostru al tuturor..

Vezi toate comentariile (34)
Comentează