FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Încă un club care a participat în cupele europene e pe marginea prăpastiei! Șefii clubului anunță: "Suntem aproape de desființare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 21:05

Florin Prunea a surprins înaintea meciului cu CFR Cluj și a anunțat că situația clubului este foarte grea, fiind chiar la un pas ca formația CSM Politehnica Iași să dispară.

"Sunt probleme foarte grave. Din păcate, suntem pe marginea prăpastiei. Duminică facem 3 luni de neplată a salariilor, avem datorii la bugetul statului, avem datorii către terți.

Sper ca în cel mai scurt timp să se facă, totuși, ceva. Nu vorbim de sume foarte mari, pentru că e o echipă care, alături de o alta, cred că are cel mai mic buget de salarii din Liga 1.

Din păcate, parcă nu vedem o luminiță care ar veni, dar trebuie să separăm problemele financiare de cele sportive și să mergem mai departe.

În momentul de față, suntem foarte aproape de desființare, pentru că e greu să motivezi și jucătorii. Sigur că suntem împreună, ne cunoaștem de foarte mult timp.

Eu am 5 ani aici, cu majoritatea lucrez de 2-3 ani și băieții au încredere în mine. Eu sper, am promisiunea factorilor de decizie că aceste lucruri se vor regla", a declarat Florin Prunea la Digi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
montgomerry
montgomerry  •  15 Octombrie 2016, 14:32

Daca esti prost,tii cu Steaua,logic. Daca ai ceva materie cenusie, tii cu altii,logic.

travka
travka  •  15 Octombrie 2016, 09:00

e tot vina Stelei :)))) de fapt in afara de 3-4 echipe, toate sunt in prapastie: Ceahlaul insolventa, Bistrita faliment, Dinamoi insolventa, Rapid faliment, Petrolu faliment, U cluj insolventa, Brasov insolventa, Mures insolventa, Otelu faliment, Vaslui faliment, Urziceni faliment, FC Arges faliment, Giurgiu urmeaza desfiintarea, CFR insolventa, Pandurii insolventa, in afara de Botosani- Viitorul-Craiova-Chiajna-Voluntari si Steaua toate sunt praf si pulbere, Dinamo cica si-a revenit financiar dar sa vedem daca ii tine si dupa sezonul asta cand nu o sa castige absolut nimic :)))

westfield
westfield  •  15 Octombrie 2016, 00:56
Postat de khal_37 pe 15 Octombrie 2016, 00:48

catalyn oparitul site-ului...ma leșinatule, nu ai înțeles că Steaua e numai una...chiar dacă voi sunteți mai mulți phroshty cu mai multe conturi???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează