FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un fost dinamovist și-a găsit echipă » A semnat cu o echipă de tradiție din Polonia

Marici a semnat pe un sezon cu Arka Gdynia // FOTO: arka.gdynia.pl
Marici a semnat pe un sezon cu Arka Gdynia // FOTO: arka.gdynia.pl

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 09:29

După Jose Romera, care s-a înțeles cu Almeria, un alt dinamovist plecat în această vară și-a găsit o nouă echipă. 

Fundașul central croat Luka Maric (30 de ani) a semnat cu gruparea poloneză Arka Gdynia, locul 9 în ultimul sezon din Polonia. Maric a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2019, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, anunță site-ul oficial al echipei poloneze.

Luka Maric a mai jucat de-a lungul carierei la Rovinj, Pomorac Kostrena, Istra 1961, Rijeka, Zawisza Bydgoszcz, FC Persepolis și Dinamo. În tricoul "câinilor", unde a jucat între august 2016 și iunie 2018, Marici a bifat 2 goluri în 39 de meciuri în toate competițiile.

Citește și:  Dinamo a renunțat la el, iar acum va juca în Spania » Transfer pentru fotbalistul refuzat de Bratu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Iulie 2018, 12:47
Postat de Gyr Gyr pe 13 Iulie 2018, 10:14

pacat! se renunta usor la fotbalisti care aveau experienta care au facut ceva pentru clubul ala. nu poti porni la atac cu puberi? nistor a avut dreptate. prost sa fie sa nu le ceara un pogon de bani. nu cred ca asa se face treaba. la hagi este mai simplu. sint multi machidoni si astia au ordin de familie sa munceasca si sa nu dea din clanta. exceptie a fost tucudean ala care alearga ca o balerina nu ca fotbalist care stie sa ia bomboana de pe tort. ce se va intimpla. si daca nu vor pirde la scor meciul cu steaua vor fi obositi pentru urmatoarele zece meciuri. apoi s-ar putea ca acest bratu isteric din file si fara staif un spartan fara creier sa fie inlocuit de indata. dar cine a vina? sigur vor aduce un papagal care sa faca ceva. sau poate pe niculescu. sint convins ca bratu nu va sfirsti pe banca.la primul esec va da cu capul isi va minca creierrii si se va injura singur de mama. ambitia prostului este stiuta. vointa inteligentului nu este arma lui. vom vedea.

nici nu stii cat noroc ai ca prostia nu doare...nici nu stii !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Iulie 2018, 12:45

bafta la noua echipa !

ffdp
ffdp  •  13 Iulie 2018, 11:27

olteanu nu-si gaseste si el o echipa ?? sau negoita

Vezi toate comentariile (6)
Comentează