FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Încă un transfer în stilul Ongenda și Fabbrini » Un produs al lui RB Salzburg, trecut pe la Bayern, a ajuns în Liga 1

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 17:19

FC Botoșani s-a înțeles cu fundașul stânga austriac Marcel Holzmann (28 de ani). 

Holzmann se încadrează perfect în filosofia botoșănenilor din ultimele sezoane. Fundașul stânga trecut și prin curtea lui Bayern Munchen intră în aceeași categorie cu Ongenga, ex PSG, sau Fabbrini, ex Watford. Holzmann a evoluat ultima dată în prima divizie din Austria, la Admira Wacker.

Holzmann este un produs al academiei lui RB Salzburg. A fost apoi împrumutat la echipa secundă a lui Bayern Munchen, unde a evoluat în nouă rânduri.

200.000 €este cota lui  Holzmann conform transfermarkt.de

Liviu Ciobotariu confirmă mutarea

"Ca sosiri, certe avem un fundaş stânga austriac, Marcel Holzmann. Suntem în negocieri avansate cu 2-3 jucători, doi atacanţi şi un fundaş central. La mijloc stăm foarte bine", a declarat Liviu Ciobotariu la reunirea echipei de astăzi.

Vezi și: 

Vă mai aduceți aminte de "Cristiano Ronaldo al Albaniei"? Unde a ajuns să joace fotbalistul cu care Dinamo spera să dea lovitura

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  06 Ianuarie 2019, 18:25

Botosani a gasit un fundas stanga foarte bun, holzmann a jucat si contra noastra intr-un amical din antalya acum 4-5 ani, era la Admira si juca bine de tot , il stiu si de la Polten cand a luat titlu, e fundas bun de tot !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close