FOTBAL  »  Superliga  »  PENALTY-URI

Incredibil! Aproape jumătate din penalty-urile din Liga 1 sunt neregulamentare » FCSB, mai avantajată decât CFR

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 13:45

Meciul CFR Cluj - U Craiova, 1-0, a starnit controverste după ce jucătorii clujeni au intrat în careu în momentul executării penalty-ului de către Gustavo.

GSP a revăzut fază cu fază toate loviturile de pedeapsă din actualul campionat şi, din cele 80, nu mai puţin de 35 ar fi trebuit repetate.

Penalty-ul ratat de Gustavo în minutul 90+3 al meciului CFR - Craiova 1-0 a deschis o mare polemică în Liga 1. Trebuia repetată lovitura de la 11 metri fiindcă portughezul Camora intrase 5-6 metri în careu în momentul în care Gustavo a şutat, iar Camora a şi degajat apoi balonul respins de Arlauskis, chiar din faţa lui Gustavo?

Avram n-a decis repetarea, iar GSP a revăzut ieri toate penalty-urile din actualul sezon. Marcate sau ratate! În total, 80! Iar 35 dintre ele, adică aproape 45%, au fost executate neregulamentar şi ar fi fost nevoie de intervenţia "centralului", care era obligat de regulament să readucă mingea pe punctul cu var. Dar n-a făcut-o nici măcar unul dintre ei, la fel cum a procedat şi Marius Avram în Gruia. 

24 avram

"E în afara oricărui dubiu că penalty-ul lui Gustavo trebuia repetat! Din primii 10 arbitri români, eu cred însă că cel mult 2 ar fi dictat repetare. Din 10 arbitri străini, oricare ar fi ei, cred că 7-8 ar fi repetat penalty-ul. Dacă aş fi fost observator sâmbătă, i-aş fi dat notă de suspendare lui Marius Avram" Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, acum expert Telekom Sport

DUELUL PENALTY-URILOR Arbitrii au închis ochii mult mai des în favoarea FCSB-ului!

clipboard01

Kovacs, ultimul curajos!

Ultimul penalty repetat în Liga 1 a fost la meciul Viitorul - Voluntari 2-1, din octombrie 2016. Atunci, la scorul de 0-1, Kovacs a dictat 11 metri pentru gazde, a executat Chiţu, a ratat, dar în suprafaţa de pedeapsă, în momentul şutului, intraseră, aproape cât a făcut-o şi Camora sâmbătă, doi jucători de la Voluntari (foto). Kovacs a decis repetare, Viitorul a schimbat executantul şi a marcat.

24 kovacs

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1932176527035141
Cristina Ciolomic  •  10 Mai 2018, 16:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elcoselect
elcoselect  •  07 Mai 2018, 19:25

Mai Craitoiule, din ce in ce mai prost . Ma refer la articole. Cum apare ceva nasol cu CFR cum sapi in arhive sa demonstrezi ca si altii au gresit. dar nu ne spui un caz, unul singur , cand un jucator care e pe linia de 16 ajunge inaintea executantului de penalti la 3 metri de poarta. Asta doar daca nu se deplaseaza cu 93 km/h conform calculelor. Vedeti de ce voi ziaristii sunteti pe locul 2, dupa politicieni, la optiunea: pe cine ati dori sa impuscati in cap daca ati avea aceasta posibilitate.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  07 Mai 2018, 17:19
Postat de Calin Francu pe 07 Mai 2018, 16:47

*** dar nu cred ca a fost unul asa ca acesta de la cfr-craiova. Aici Camora era la un metru de gustavo e incredibil cum incercati sa gasiti alibii la o faza grava care poate stabili campioana . Daca facea steaua asa ceva era scandal cit casa petrescu penalty ameninta ca se sinucide ca totul e facut za cistige steaua etc. etc. Una e sa intri un metru in careu si alta sa fi linga cel care executa . A fost furt pe fata daca Camora statea cit de cit regulamentar macar ca cei de la penalty-ufile pe care le incriminati voi gustavo marca pe respingere .asa inca un meci in care cfr e ajutata de arbitrii. Dati-le lor campionatul de ce se mai joaca sintem satu-i de mizeria asta de fotbal de la noi.

Tu inca nu te-ai prins ca nu esti strlelist? Ca esti doar fe ce se be ***? Lasa steaua in pace ca 2 instante v-a spus cine sunteti de fapt. Niste uzurpatori de titluri, branduri si ligi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează