FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ţineţi minte celebrul "Du-te, Dică, du-te"? » De atunci nu a mai bătut Steaua "afară"!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 10:25

Succesul din Norvegia, 2-1 cu Molde, a crescut şansele Stelei de calificare şi a întrerupt o pasă proastă a roş-albaştrilor. Ei au pus capăt unei serii de partide fără victorie în deplasare în Europa ce data de foarte mult timp, din perioada cînd Olăroiu conducea echipa roş-albastră.

În 2006, în grupele Ligii Campionilor, echipa lui Olăroiu producea o mare surpriză spulberînd-o pe Dinamo Kiev, în Ucraina, 4-1. Era primul meci din grupa de Champions League şi din acel moment "militarii" n-au mai învins pe teren străin nici în prima competiţie europeană, nici măcar în Europa League. Este vorba de meciurile susţinute în grupe sau după această fază, în Europa, şi nu în preliminarii.

L-au pierdut pe Pîrvulescu
Reghecampf a făcut forţat prima schimbare la Molde. Pîrvulescu a ieşit în minutul 16, înlocuit cu Latovlevici. Paul cedase la un sprint, cu 5 minute înainte să fie scos. A simţit dureri musculare şi a cerut să fie înlocuit, dar a mai durat un pic, deoarece Latovlevici nu era încălzit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
dasigur
dasigur  •  09 Noiembrie 2012, 18:22
Postat de supereduardo10 pe 09 Noiembrie 2012, 13:27

mare echiapa senzationala este unica... nu a invins vre-o echipa italiana are 4 locuri 4 in lc si muuulte alte recorduri negative..dar ei sunt nr1 l;a prostie si la pus botu...

La prostie, tu ești nr. 1, de departe. Ăia au 6 ediții de UCL în care au ajuns în grupe: trei locuri 3 și trei locuri 4. Nici Rapidulețul n-a învins vreodată o echipă englezească, și ce-i cu asta?

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  09 Noiembrie 2012, 14:35

Steaua e peste Inter..Lazio..Atletico ..da' nu mai castigase in deplasare din 2006.La cat mai multe comparatii d-astea !

supereduardo10
supereduardo10  •  09 Noiembrie 2012, 13:27

mare echiapa senzationala este unica... nu a invins vre-o echipa italiana are 4 locuri 4 in lc si muuulte alte recorduri negative..dar ei sunt nr1 l;a prostie si la pus botu...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează