FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA

video Înfrângeri pentru Voluntari și FC Botoșani în ultimele amicale disputate în Antalya » Accidentare HORROR la meciul ilfovenilor

Marius Briceag, pe targă după accidentarea suferită
Foto: GSP
Marius Briceag, pe targă după accidentarea suferită Foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 19:07 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 20:00

FC Voluntari și FC Botoșani au jucat joi alte două meciuri amicale în cantonamentul din Antalya, ambele echipe românești înregistrând eșecuri.

Se pregătește cel mai scump transfer al iernii în Liga 1 » Oferta oficială primită pentru Bogdan Racovițan
OFERTĂ
Se pregătește cel mai scump transfer al iernii în Liga 1 » Oferta oficială primită pentru Bogdan Racovițan

Ilfovenii au pierdut amicalul disputat la Belek cu Aarau, formație ce ocupă locul secund în al doilea eșalon fotbalistic din Elveția, după Vaduz, scor 1-4. Românii au primit 3 goluri doar în prima parte, ambele cu șuturi din interiorul careului, punctând kosovarii Vladi și Rrudhani (11, 20). 

Voluntari a revenit repede în joc, o pasă greșită a unui adversar a fost speculată de Fulop, care l-a găsit bine pe Droppa, acesta din urmă doar a pus latul și a împins mingea în plasă (27). N-a durat mult și elevii lui Ciobotariu au mai încasat un gol, același Rrudhani (33), șut din poziție centrală. 

Briceag a ajuns la spital! » Accidentare horror pentru fundașul lateral

Startul reprizei secunde a fost marcat de accidentarea lui Briceag, transportat imediat la spital după ce a fost tăiat cu crampoanele pe tibie de un adversar. Kevin Spadanuda, unul dintre golgeterii elvețienilor, a punctat și el la jumătatea părții secunde, stabilind totodată și rezultatul final.

VIDEO cu accidentarea lui Briceag

Botoșani, înfrângere împotriva polonezilor de la Lechia

După testul contra unei echipe modeste din Turcia, pentru Botoșani a urmat amicalul cu Lechia Gdansk, o echipă de alt calibru, locul 5 în Polonia, la 8 lungimi de liderul Lech, însă aproape de Pogon, locul 2. Kage a deschis scorul pentru moldoveni (15), congolezul învingându-l pe Kuciak, fostul goalkeeper de la FC Vaslui, ajuns la 36 de ani. 

Înainte de pauză, polonezii au egalat, a punctat turcul Durmus, fost echipier de la Antalyaspor (34). Sub privirile patronului Valeriu Iftime și ale selecționerului U21, Florin Bratu, moldovenii au cedat după pauză. Diabate (49) și Papa (53) pentru Botoșani au făcut 2-2, pentru ca pe final Sezonienko să aducă victoria formației poloneze. 

FC Botoșani va mai disputa două partide amicale, pe 15 ianuarie, cu Paksi și naționala Ugandei, apoi au programată revenirea în țară.

Citește alte știri din Liga 1:

Se pregătește cel mai scump transfer al iernii în Liga 1 » Oferta oficială primită pentru Bogdan Racovițan

FCSB, un singur amical înaintea începerii campionatului » Adversar de Liga 1 pentru roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  14 Ianuarie 2022, 03:04

SUntem Varza. ultimii ***** ai Europei. Rusine ce liga de nivel african avem. RUSINE!

138672209828437
Gelu Oanca  •  13 Ianuarie 2022, 21:21

O echipa de liga a-2-a din Elvetia, sa distrat cu locul 3 din Romania, se vede unde a ajuns fotbalul condus de BURLEANU.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează